ONSDAG 17. NOV 2021 - KL 20.30
KØB
FORSALG: 120KR

FABRÄK

’Det her er forrygende bøllemusik for møgunger i alle aldre’ - Politiken

Den rå og energiske duo, Fabräk, har kun udgivet to sange, men har allerede formået at skabe en kæmpe hype omkring sig. Og nu kan fansene glæde sig til at opleve den brogede duo live, når de spiller deres første headlinerkoncerter til efteråret, og på vejen rammer Loppens scene d. 17. november!

Det er gået hurtigt for Fabräk siden udgivelsen af debutsinglen Voldsom og Daarligt. Singlerne har allerede nu streamet over 300.000 gange og Daarligt har i år ligget i højeste rotation hos P3.

Med en original blanding af både det gale og geniale, som vi har set fra tidligere tiders rammebrydende ungdomsbevægelser som Cheff Records, bringer Fabräk noget hidtil uset til den danske musikscene. Deres hårde beats og brostensgalde, har da også hurtigt fået anmelderne til at kalde duoen for en slags dansk pendant til Sleaford Mods og slowthai - dog en tand mere rowdy end deres britiske kolleger.

Bag navnet Fabräk finder du Anton og Sixten, som for nyligt trak sig tilbage fra den københavnske undergrunds rapscene for at udforske et nyt. Med Fabräk er inspiration fundet hos mere punkede navne som Viagra Boys og Idles, men stadig med rødder i den hiphop, som de begge kommer fra. Og sangene, ja de har næsten skrevet sig selv.

Hypen fra den første koncert i Byhaven, Pumpehuset tilbage i maj, har levet videre hele sommeren. Men nu er drengen endelig klar til at spille deres første koncerter i eget navn, og med sig tager de deres velspillende band, hvor de i alt bliver 6 mand på scenen. Gruppen lover et show, hvor du kan råbe og skrige med på sangene, men også med plads til fordybelse i nogle af de mere hårde og inderlige numre. 

Glæd dig til en kæmpe onsdagsfest på Loppen med Fabräk til november!

TILFØJ TIL KALENDER
Onsdag 17. nov 2021
Add to Calendar