FREDAG 22. FEB 2019 - KL 21.00
ENTRÉ: 60KR

FARFARS TOBAK

CYANO

BROR

Farfars Tobak er stoppet i piben, og med deres transcenderende space-fuzz psychrock bringer de 'Flydende Solskin' til Loppen fredag d. 22. februar. De tager det københavnske prog punk-bandet Bror med sig, der arbejder på deres første udgivelse. Mathrock-bandet Cyano kigger også forbi med stor spilleglæde og instrumentale ørehængere.

FARFARS TOBAK er navnet på et psykedelisk rockorkester fra København, der gennem drømmende vibrationer og toner skaber et udsyret og intenst univers, svøbt i rum-ekko-space-fuzz. I efteråret 2018 udgav bandet deres debutplade, Flydende Solskin, som de præsenterede første gang på et stopfyldt Spillestedet Stengade. Pladens tekstunivers tager udgangspunkt i komplicerede liv, drømme om Cuba, præsidenter og halvmånebørn.

Farfars Tobak er, trods det psykedeliske twist, musik for masserne, og har siden 2016 leveret knivskarpe koncerter med deres blanding af melankolske sange og dansevenlige hymner, samt en evne til altid at have en overraskelse gemt i ærmet. Glæd dig til at blive tryllebundet bandets betagende lydunivers.

CYANO er et nyt skud på stammen indenfor den københavnske mathrock. Med inspiration fra bands som Totorro og Tricot kaster trioen sig hovedkulds ind i et væld af breaks, skiftende taktarter og glade melodier.

På bandets debut-EP fra sidste år er der bestemt heller ikke lagt skjul på bandets evner til at beherske de knivskarpe, instrumentale kompositioner. Så hvis du savner at få danset i 7/8-rytmer, så er det her din chance!
 

BROR er et nyt frisk pust på den københavnsk alternative rockscene, der for tiden arbejder på deres debut-EP. Deres musikalske coctail tager inspiration fra forskellige undergenrer indenfor rock, hvor de unge københavnere har været lidt mere rundhåndede med prog og punk.

Bandet benytter sig således både af stemningsfyldte, melodiske figurer og tungere, mere dystre riffs, der giver det samlede udtryk en god balance. Bror har allerede gjort sig på mange af de københavnske scener og har tidligere spillet support for Farfars Tobak.

TILFØJ TIL KALENDER
Fredag 22. feb 2019
Add to Calendar