TORSDAG 02. JUN 2016 - KL 20.30
ENTRÉ: 60KR

FARFLUNG(US)

MÅNESKJOLD

FARFLUNG

Spacerockkongerne i Farflung annoncerer nyt album til maj! Albummet, der bærer titlen '5', udgives på Heavy Psych Sounds Records og indeholder gæstemusikere som Nik Turner (Hawkwind), David Catching (QOTSA, EODM) and Gene Trautmann (QOTSA, EODM). Det er 8 år siden sidste fuldlængde udgivelse, 'A Wound In Eternity', og i mellemtiden har de udgivet en række splits med hhv. White Hills, Black Rainbows og Fatso Jetson. Læs en anmeldelse af sidstnævnte på The Obelisk her.

De soniske kosmonauter har spredt deres tunge, psykedeliske stoner siden starten af 90'ernes, de er bannerførerer for spacerockgenren, og inspirationen er hentet fra heltene i Hawkwind og 70'ernes krautrock. I årenes løb har de delt scene med Melvins, Hawkwind, Voivod, Fu Manchu, Nebula, Gong, Amon, Duul og mange flere i dén dur. 

 

MÅNESKJOLD

Rasmus Miehe Sørensen, forsangeren i Måneskjold, blev engang i et interview bedt om at beskrive, hvordan Måneskjold lød, og det nærmeste han kunne komme det var; "… Som en motorcykel der kører gennem væggen mellem dine to hjernehalvdele. Til tider stenet, til tider punket, men altid energisk til den syrede side. Fuzz-ilden slikker op ad ekko-kammerets vægge, mens Måneskjold sejler ind i solen."

TILFØJ TIL KALENDER
Torsdag 02. jun 2016
Add to Calendar