FREDAG 17. MAR 2017 - KL 21.00
ENTRÉ: 90KR

FARVEBLIND OG JÆRV

 

JÆRV

JÆRV skriver ørehængende, danskesprogede sange, der taler til og fra hjertet. “Jeg har altid følt mig godt tilpas på steder, hvor der åbentlyst er følelser i spil og det smitter uden tvivl af i min sangskrivning og min optræden live” udtrykker Amanda. Musikken rummer en kendetegnede, særlig dramatik, der forstærkes af Amandas udtryksfulde, indlevende performance live. Sangteksterne bærer præg af en let abstrakt sproglyrik og fortæller dragende, personlige historier.

Om JÆRVs debut EP ‘Dit Hav’, der udkom i foråret 2016, skrev musikbloggen regnsky.dk "...den bedste og mest formfuldendte debutudgivelse, jeg har haft fornøjelsen at lytte til, siden Blaue Blume udsendte “Beau & Lorette” for snart to år siden”.

Debuten blev fulgt op af en anmelderrost koncert på Spot Festival i maj 2016.
"
Jærv er absolut interessant og har stort potentiale i spændingsfeltet mellem den til tider næsten 80’er-agtige danske pop og den mere industrielle, kantede electronica" skrev Gaffa om koncerten.
Henover sommeren 2016 har JÆRV med sit band turneret og spillet på bl.a. Trailerpark, Stella Polaris og Smukfest. Om koncerten på Trailerpark placerede Soundvenue den på deres TOP 3 på festivalens første dag og skrev bl.a. herom: “... krystalklar, dansksproget electropop, der gik lige i fødderne og i det dér mystiske hjørne af hjernen, hvor god popmusik lagrer sig”.

 

FARVEBLIND

Den elektroniske producer-duo Farveblin brugte 2016 på at sætte ild til danseglade musikfans over hele landet med deres hårdtslående koncerter, og var en lige så hyppig gæst på den sveddryppende Københavnske klub scene som de danske festivaler og spillesteder. Publikum virkede som besat. Nu kommer deres debut Wasteful Talk, der med bandets egne ord, fastholder det farlige og tunge, men derudover overrasker med detaljeret vellyd og mesterlig pop produktion.

Farveblind havde et travlt 2016 hvor de konstant var at se på plakaterne på spillesteder, klubber og festival- er, bl.a. Distortion, SPOT og hele tre gange på Smukfest - inklusiv åbningen af Bøgescenen. Duoen udgiver ligesnart deres debut single på Mermaid Records og slår dermed 2017 igang som 2016 startede for det unge band, med et kæmpe brag og masser af håb og potentiale

farveblind fortæller om singlen som udkommer 13. januar "Singlen slår heftigt i mellemgulvet i et mekka af tung bas, distortede vokalsampels og den australske pop-komets, støvede og sensuelle vokal. Det er sød pop sat over for tung techno".

 

 

TILFØJ TIL KALENDER
Fredag 17. mar 2017
Add to Calendar