TORSDAG 11. APR 2019 - KL 20.30
ENTRÉ: 100KR

FEBUEDER(UK)

KVADRAT

Torsdag d. 11. april får vi besøg af den britiske indie pop-duo Febueder, der med en eklektisk blanding af inspirationer byder på et spændende lydunivers med masser af iørefaldende melodier. Sidste år udgav de den anmelderroste EP All a Hoax, der er blevet flot modtaget af både NME og Clash Magazine.

Febueder er fra Ascot i England, og består af lead vokalist og multi-instrumentalist Kieran Godfrey og percussionist, Samuel Keysell. 
Bandnavnet begyndte som en fiktiv betegnelse, men er vokset til at rumme noget dybere. Gennem paletten Febueder præsenterer Godfrey Keysell deres inderlige sangskrivning og progressive tilgang til rytme og melodi. 

I april sidste år udkom EP'en All a Hoax, der følger op på indie-darlingen From an Album fra 2017. Den seneste EP er et mindst lige så medrivende udspil med fem sange, der på imponerende vis indkapsler den samme mængde ambition og kreative hensigt, som man kun oplever på fuld længde album. EP'en har fået store roser med på vejen fra musikmagasiner som NME, CLASH og DIY, og med hjælp fra den italienske producer Marta Salogni (Björk og Frank Ocean) på singlen "Hans", er Febueder mere relevante end nogensinde på den internationale indie-scene.

 

Support: KVADRAT
KVADRATs organiske tekstur og tilbagelænede rytmer skaber eksperimentel pop, der øjeblikkeligt synes tiltalende og tilgængelig for lyttere. I musikkens dybere lag høres en tydelig intention om at have eksperimenter som kerne af kompositionen. Teksterne genereres af tekststykker fra google translate, indtil de bliver uigenkendelige, og varierer fra direkte og umiddelbar dansk til abstrakt poesi.

KVADRAT arbejder lige nu på at udgive den nye "Alt Er Til Os"-EP i foråret, hvorfra vi får lov at høre musik derfra for første gang!

Glæd dig til at opleve to indiebands med masser at byde på, når Febueder og KVADRAT gæster Loppen d. 11. april!

TILFØJ TIL KALENDER
Torsdag 11. apr 2019
Add to Calendar