TIRSDAG 06. MAR 2018 - KL 20.30
ENTRÉ: 50KR

FLOWERS MUST DIE(SE)

MYTHIC SUNSHIP

Første band denne aften er space/psych bandet, Flowers Must Die. Bandet udsprang fra Sveriges vibrerende psychrockscene i 2006 med pianist og båndmanipulatoren Rickard Daun og guitarist Jonas Höglund som bandets bærende kræfter.
Bandet ønskede at forene fri improvisation med solide riffs og hentede inspiration fra bands som Loop og Ash Ra Temple samt Miles Davis fra hans free jazz æra. For at ramme en sound, der adskilte sig fra den noise rock, som prægede størstedelen af psychscenen, sammensatte de resten af bandet af folk med forskellige musikalske baggrunde.

Besætningen tæller udover Daun og Höglund også Dauns lillebror, Martin Daun på bas, Lars Hoffsten på trommer, Sven Walan på guitar og vokal samt den karismatiske sangerinde, Lisa Ekelund, på leadvokal, violin og den klassiske psykedeliske theremin. 

Bandet har høstet flot omtale ved deres seneste koncerter og gæstede sidst København i 2016 til Copenhagen Psych Fest. Vi ser frem til et kærkomment psykedelisk besøg på Loppen.

 

Denne aften byder desuden på det danske band, Mythic Sunship, der ligeledes dyrker den frie instrumentale improvisation indenfor psychrockede rammer. Med tre anmelderroste plader på El Paraíso Records har bandet spillet koncerter med anerkendte udenlandske navne som King Gizzard & the Lizard Wizard og Moon Duo og udfylder en stor rolle i den københavnske undergrund. Glæd jer til en lang række udstrakte jams og kosmiske vibrationer, når Mythic Sunship indtager Loppens scene igen. 

TILFØJ TIL KALENDER
Tirsdag 06. mar 2018
Add to Calendar