FREDAG 19. MAJ 2017 - KL 21.00
ENTRÉ: 70KR

FÖRTRESS

SEA

Kære fans of the Förtress Universe,

Endelig er den her… Datoen for det sidste Förtress show nogensinde! Ventetiden er ovre. Efter utallige opfordringer fra Jer, kære fans, er vi blevet enige om at spille vores sidste koncert på Loppen den 19. maj 2017.
Vi ønsker ikke at kede jer med ligegyldige detaljer om, hvorfor vi ikke kan holde ud at være i samme rum længere, men for at gøre en kort historie lang, kan vi fortælle, at vi ikke er på talefod længere og desuden er Nicklas en kæmpe idiot. Hvis nogen har undret sig over, hvorfor Cato pludseligt er kommet til penge, er det fordi han har misbrugt bandets kreditkort. Bolle er kommet i erhvervspraktik i hundesalonen Studs & Nus, og det respekterer vi! Vi kan ikke få fat på Simon. Han blev sidst set på Baresso ved Nørreport med 1.200kr i kontanter og i godt humør.
Vi håber, at i alle vil komme og fejre denne skønne dag sammen med os, hvis vi kan få samlet tropperne.
Vi vil til sidst i denne indbydelse sige kæmpe tak for jeres støtte til vores åndssvage orkester.
 
Vi elsker jer alle sammen!
//Förtress

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

SUPPORT: SEA

Bandets awardvindende og anmelderoste debutplade lagde den danske og internationale rock- og metalbranche ned. Stribevis af topanmeldelser, to High Voltage Rock Awards, utallige koncerter i ind- og udland, heribland Copenhell Festival, har gjort at bandet har opbygget et solidt ry og publikum på heavy rock scenen.

Nu er SEA tilbage med deres længe ventede anden plade ”The Grip of Time”, hvor bandet bl.a. har været forbi de legendariske Abbey Road Studios i London. Endnu en gang er fans og anmeldere begejstrede. Rock har give 8/10 og skriver;

"SEA are heading for the stars with their second album. Anders Brink is a vocalist sounding like a mix of Chris Cornell and David Coverdale. Besides Horison and Troubled Horse, this is THE band to look out for this year".

Steffen Jungersen giver 5/6 og skriver:

“Fornemt andet album fra danske Sea, der som ét af de få nye classic rock bands har både evnerne og sangene til at tage over fra de faldne helte”

Bandets lyd er en rå og udfordrerne sammensmeltning af de klassiske mesterværker fra fortidens giganter og deres unikke udtryk. Musikken leder tankerne hen på rocklegender som Deep Purple, Judas Priest og Thin Lizzy, men med deres eget karakteristiske og hårdtslående skandinaviske udtryk. En stærk vokal, hårde riffs, catchy omkvæd, twin- sologuitarer og en mission om at holde guitar-rocken i live, gør bandet til et adrenalinskud på den internationale rockscene.

 

TILFØJ TIL KALENDER
Fredag 19. maj 2017
Add to Calendar