LØRDAG 04. NOV 2017 - KL 21.00
ENTRÉ: 130KR

FRANSKE PIGER

COLLIDER

LISS & PEACH -DJ sets

Det er gået hurtigt siden bandet i januar 2016 spillede deres første job som support for Liss på et udsolgt Jazzhouse. 

På dette års Spot Festival gav Franske Piger en koncert som Soundvenue udråbte som en af lørdagens bedste. 

Efter en udsolgt forårskoncert på Stengade I Kbh, sommerens festivaler på bl.a. Roskilde Festival, byder Franske Piger op til dans på Loppen. 

16. juni lander Franske Pigers debut EP. 

Deres første single 'Bedringskys' blev udgivet i slutningen af marts. Nummeret gik direkte i rotation på P6 Beat og landede også på P3's Barometerlisten, hvor den har ligget i de maximale 8 uger.

Lydbilledet er præget af synthesizers, båndstøj og en simpel, men naturlig DIY tilgang til musikproduktion. Sangene bevæger sig et sted mellem noget fængende og støjende, der tydeligt bærer præg af en umiddelbar og undersøgende tilgang til sangskrivning 

Over 25 koncerter i løbet af 2016, 5 hjerter i Politiken for deres 3 tilgængelige Soundcloud-singler og masser af interesse fra både medier og musikbranchen i Danmark. 

I januar 2017 modtog bandet også lokal hæder da de blev tildelt Odense Live Talentprisen. Prisen er tidligere givet til navne som Mø og Kissaway Trail.

 

COLLIDER
Collider ryger drømmende guitarmusik med en aggressiv undertone. Det er, som om Collider konstant befinder sig lige dér, hvor euforien er ved at kamme over, lige før den bliver vanvid. Det er svært at komme uden om de tydelige spor af 90'ernes shoegaze, slacker og twee bands, men alligevel blandes genrene med nye u-kategorisérbare ingredienser, så de lander i deres egen fusionsgenre. Der skabes et nyt, spændingsfyldt univers, skramlet, farvefyldt og melodiøst.

 

Medlemmer fra bands'ne Liss og Peach DJ'er efter koncerten og sørger for at festen bliver ved til den lyse morgen

 
TILFØJ TIL KALENDER
Lørdag 04. nov 2017
Add to Calendar