FREDAG 21. APR 2017 - KL 21.00
ENTRÉ: 115KR

FREDDY AND THE PHANTOMS

SORTE FUGLE

FREDDY AND THE PHANTOMS

RELEASE KONCERT
Freddy And The Phantoms er klar med deres fjerde udspil, albummet Decline Of The West, og bluesrockerne træder for alvor i karakter på et storslået, blåtonet udspil der viser en dramatisk spændvidde. Sumpet blues, hårdtslående ørkenrock og episke artrock-ballader forenes her i fantomernes tidløse nordiske melankoli. Tro mod bluesmusikkens arv står døren til mørket og dæmonerne konstant på klem, i albummets alkymistiske blanding af southern gothic, eksistentiel angst og fortællingen om et samfund i opløsning.

Freddy And The Phantoms har i de senere år etableret sig som et landets mest respekterede bluesrock acts, kendt for deres intense livekoncerter og et musikalsk niveau i international topklasse. Dette har bandet allerede bevist ved support gigs for The Eagles, Twisted Sister, Blackberry Smoke og på landets største scener bl.a. Vega og Smukfest. Deres seneste album Times of Division fra 2014 blev rost af flere af Europas største rockmedier og fik topkarakterer i tyske Rock Hard og norske Scream Magazine.  Decline of The West er indspillet i bandets eget studie i Københavns sydhavn og i Rumble Room hos Rune René Hansen, som har også har mixet og produceret. Albummet får desuden et drys legendarisk stjernestøv fra Billy Cross ( Bob Dylan, Link Wray, CV. Jørgensen) som svinger leadguitaren på den nostalgiske NYC 1965.

 

“Selvom Freddy And The Phantoms i deres DNA er et bluesrock-ensemble, er de ikke afvisende overfor distortede hammondorgler og ekstra fuzz på guitaren.De er blevet sammenlignet med Graveyard og Rival Sons, og netop denne mikstur har kastet overvældende anmeldelser af sig i Danmark såvel som i resten af Europa, hvor bandet har turneret flittigt.”-Soundvenue – 2016.

“De spiller med kærlighed og ærlighed for stilarten, og en vis Eric Clapton ville have stået og trippet for være med på scenen”   Gaffa  2016

 

SORTE FUGLE

Med som support denne aften har FATP det nye danske rockfugle.

En energisk og tilstedeværende oplevelse.
Det er hvad der venter dem der køber det anmelderroste album, eller til dem der oplever Sorte Fugle live med band.
Det er på forholdvis kort tid lykkedes fuglende at etablere sit navn i toppen af den danske rock/syre/folkrock upcomming scene.
Udover et anmelder rost debut album, har fuglende været livligt spillet på DR, samt optrådt med blandt andre Polyfeen, samt Electric Guitars. "Sorte Fugle" arbejder målrettet sammen med, Rumbleroom, Kaukro, Deluxe Music.
Der er derfor lagt nye æg i reden, og 2017 blir året hvor i for alvor bør holde øje med de nye fugle på den danske rockscene

 

 

 

 

TILFØJ TIL KALENDER
Fredag 21. apr 2017
Add to Calendar