LØRDAG 29. APR 2017 - KL 21.00
UDSOLGT

UDSOLGT!

FRIBYTTERDRØMME

MARC FACCHINI

OBS
KONCERTEN ER UDSOLGT

 

FRIBYTTERDRØMME har gennem de seneste par år gjort sig stærkt bemærket med deres ekstremt medrivende og euforiske koncerter – og bevist, at de er et af Danmarks absolut bedste live-navne inden for deres genre!

Bandet høstede roser for debutalbummet 'Labyrintens Farver' samt positive koncertanmeldelser fra tournéen i efteråret 2015, der blev rundet af med et brag af en koncert i et udsolgt Lille VEGA og efterfulgt af udsolgte (og næsten udsolgte shows) i foråret 2016. Henover sommeren er der blevet plads til få udvalgte festivaler og efteråret er (udover et smut til Oslo Psych Fest) reserveret til tilblivelsen den svære 2’er.  

Svensk P3 og dansk P6 BEAT har lagt spilletid til Fribytternes radiosingle 'Kosmonauten', der stammer fra bandets debutplade, produceret i tæt samarbejde med TAPF Studio og udgivet på Suspekt’s pladeselskab Tabu Records.

Den kommende plade, der lige nu ligger i veer og er klar til at blive født, udkommer ligeledes på TABU RECORDS med Universal Music i ryggen.

Fribytterne siger selv om den forestående tour:

”Vi har nyt materiale på vej og vores forårs tour kommer naturligt til at centrere sig omkring det. Det glæder vi os selvsagt til. Vi vil helt klart forsøge at skubbe til nogle grænser for vores egen musik, men forhåbentlig også den danske rockmusik. Vi sidder stadig mit i det store eksperiment af lyd og lyrik. Det er i hvert fald den følelse vi går til vores kommende koncerter og udgivelse med. Ellers bliver det sgu bare rart at komme ud at møde publikum igen. Det er sammen med publikum, at vi har vores største oplevelser. Flere af dem tak!”

 

MARC FACCHINI

Marc Facchini er af anmelderne blandt andet blevet kaldt 'en solist med en stærk, egen stemme' og 'et moment of zen'. Med sin plade nummer to, 'Mørk Mandala,' tager den unge sangskriver visetraditionen ud af højskolesangbogen og videre med vildskab, humor og spilleglæde.

”Min hensigt er, at skabe musikalske oplevelser, som er magiske, sjove, kærlighedsfyldte og livsbekræftende. Det skal både gøre godt og ondt, så man kommer til at tænke over, hvad et menneskeliv er, og hvad man kan bruge det til.”

Sådan beskriver Marc Facchini nogle af tankerne bag hans virke. Siden 2010 har han spillet over 160 koncerter i ind- og udland med forskellige grupper, og med dén erfaring satte han i 2014 sit soloprojekt i søen. Debutpladen 'Vidunderlige drømme' rummede gæstestjerner fra blandt andre GNAGS og Love Shop, mens den nye 'Mørk Mandala' er en regulær soloplade, kun med vokal, guitar og ekkomaskine.

GAFFA kvitterede for den nye udgivelse, ved at kalde Marc Facchini for en ”solist med med en stærk, egen stemme – i både bogstavelig og overført forstand”. Rockbloggen GFR var ligeledes begejstrede, og leverede skudsmålet: ”Facchini kan et eller andet med sin stemme og ord, som det ikke er mange forundt – i hvert fald ikke så det lyder og virker som det gør hos ham. Marc Facchini er et moment of zen, og igen aktuel med et album til 5 stjerner.”

Også live, både solo og med band, gør Marc Facchini indtryk, når han med sine sange behandler eksistentielle emner som liv, død, sorg og glæde. Senest blev releasekoncerten på Copenhagen Jazzhouse beskrevet med følgende ord, af GFR: ”Jeg burde nok egentlig have set den komme, at Marc Facchini ville være personificeringen af hans underfundige, skæve, tænksomme og til tider absurde sangunivers. Men at han i den grad ejede en scene, fra han alene, kun bevæbnet med akustisk guitar, indtog Jazzhouse’s dæmpet belyste scene, og gav tre solo-numre inden bandet kom på og hans rolle transformerede sig i takt med det, det havde jeg ikke lige luret.”

 

SØG DET HØJESTE TOUR 2017

21-apr // Aarhus // Atlas

22-apr // Svendborg // Harders

28-apr // Odense // Kulturmaskinen

29-apr // København // Loppen

TILFØJ TIL KALENDER
Lørdag 29. apr 2017
Add to Calendar