LØRDAG 24. NOV 2018 - KL 21.00
ENTRÉ: 195KR

FRIBYTTERDRØMME

- FÅ BILLETTER

Det har været et begivenhedsrigt år for den danske rock sekstet Fribytterdrømme. Et besøg på den norske branchefestival by:Larm var blot startskuddet på et hektisk 2018, der senere bød på optrædener på blandt andet SPOT, Heartland, Smukfest og Roskilde Festival. I fælles front med De Underjordiske leverede de på sidstnævnte en kæberasler af en koncert på Avalon Scenen lørdag nat foran et stort publikum. Nu vil de gerne sige tak til alle deres trofaste fans, men også til nye tilhængere, der alle sammen har været med til at gøre hver og én af sommerens koncerter til omvæltende oplevelser for et beæret Fribytterdrømme. Dette gør de til dels med et video-tilbageblik på koncerterne, men også med en annoncering af tre mindre shows i København, Aarhus og Aalborg.

“Sommeren 2018 har været en milepæl i vores karriere. Vi har fået lov til at lukke ned for Roskilde Festival og spillet en godt del af landets førende festivaler. Det har været så fedt, at man slet ikke forstår det. Det er en fundamental lykke i at lykkes med et stort og hårdt stykke arbejde. Men vi er også videre. Der er ikke tid til at ligge sig til rette nu. Nye koncerter og projekter, plader – you name it – skal gennemføres. Vi har været meget igennem også personligt dette her år. Både nedture og opture. Men vi er her stadig og har hinanden som en gruppe “ - udtaler frontmand Lau I.V. Pedersen.

Efterårets kommende mini-tour vil derfor også blive sidste mulighed for at opleve Fribytterdrømme live i år og et godt stykke ud i fremtiden, da de allerede nu sidder inde med et stort antal sange, der blot venter på at materialisere sig til et nyt udspil fra gruppen.

De går derfor i studiet allerede efter deres sidste festivalkoncert for 2018, der bliver på Wonderfestiwall den 6. september. De 3 efterårs-shows bliver derfor også en enestående mulighed for at høre nyt materiale, hvilket ifølge Fribytterdrømme lover om spændende nye veje for deres lyd og udtryk. “Vi har aldrig skrevet musik for at please nogen andre end os selv. Vi har hele tiden haft et fokus på, at vi gerne ville lave noget anderledes for hver gang vi går i studiet. Hele tiden gå en ny retning.” - udtaler I.V.Pedersen

TILFØJ TIL KALENDER
Lørdag 24. nov 2018
Add to Calendar