FREDAG 04. SEP 2020 - KL 15.00
KØB
FORSALG: 100KR / PARTOUT: 150KR

FRIGJORT FESTIVAL

FIND LINE-UP I BESKRIVELSEN

Kom og bad i sensommersolens skær og sving dig til et live sound-track med nogle af Danmarks skønneste bands, når Frigjort Festival vender tilbage den første weekend i september på og foran Loppen.

Frigjort Festival sætter fokus på musik der gør sig fri af rammerne, og samarbejder med Det Gyldne Liv Festival i Kolding. Skriv derfor den dejligste sensommerbeskæftigelse i din kalender med det samme, og glæd dig til en sanselig frigørelse med musik, kunst og masser af godt selskab d. 4-5 september.

Du kan allerede glæde dig til koncerter med Kogekunst, TAN, Lyra Valenza, Ecstasy In Order, Bjørn Svin, Nejrup, Mørkt Stof (tidligere Bæst), Tromleorkestret, Misser og Simon Ask.

En håndfuld af koncerter afholdes på prærien foran Loppebygningen, hvor alle kan deltage helt kvit og frit, mens begge aftener kulminerer i fest inde i Loppens stemningsfulde hule.

Der er flere overraskelser på vej, og de sidste bands vil blive offentliggjort løbende sammen med det endelige program for festivalen. Vi glæder os til at se jer!

TILFØJ TIL KALENDER
Fredag 04. sep 2020
Add to Calendar