LØRDAG 25. NOV 2017 - KL 21.00
ENTRÉ: 95KR

GET YOUR GUN

NILS GRÖNDAHL

I 2014 udgav Get Your Gun deres anmelderroste debutalbum 'The Worrying Kind' og turnerede Europa tyndt med over 100 koncerter - bl.a. i England, Frankrig og Tyskland. Efter halvandet års turnéer, vendte brødrene, Simon og Andreas Westmark tilbage til deres hjemegn i Nordjylland og dedikerede 2016 til skrivningen af det kommende album, der endeligt blev indspillet i Nacksving Studio One (Gøteborg, Sverige) af Anders Lagerfors i starten af 2017. Den hårdt optrukne dualisme på debuten bliver udvisket og sindsstemningerne flyder sammen på det kommende album, ‘Doubt Is My Rope Back To You’. Bandets kolossale dynamiske udsving er nu bevæbnet med en større tålmodighed, opretholdt af hypnotiske rytmer, atmosfæriske flader og Andreas Westmarks proklamerende vokal.

Get Your Gun's nye plade udkommer 9. oktober 2017, lige tids nok til at du kan nå at lære den lidt kende til deres koncert på Loppen D. 25. november!

 

Nils Gröndahl er en garvet livemusiker og har udover sit mangeårige engagement i bandet Under Byen, spillet med en række danske bands  så som Broken Twin, Liberty Balance, Jacob Bellens etc. I forlængelse af sin soloplade “Endlos Routinen” har Gröndahl spillet en række roste koncerter, bl.a. på Spot Festival, hvor anmelderen kvitterede med 5 stjerner og begejstret skrev:

”Det var avantgarde med mikrofon til strubehovedet for at skabe en ekspressionistisk form for støjsang, men i grunden lige så gribende som Jimi Hendrix, når Gröndahl kastede sig på knæ foran forstærkeren og med ryggen til publikum rejste stejle vægge af forvrængning og feed.”

TILFØJ TIL KALENDER
Lørdag 25. nov 2017
Add to Calendar