LØRDAG 03. MAR 2018 - KL 21.00
ENTRÉ: 110KR

GONE FISHIN'

+ DJ FF

 6-mandsbandet Gone Fishin' er tilbage på livescenen og spiller atter deres originale og groovy livemusik for fuld kraft i originalbesætning.

Gone Fishin' blev dannet i 1989 som et bud på ny funky instrumentalmusik med plads til improvisationer og bandet opnåede kultstatus på livescenen i 90'erne. Lyduniverset tager afsæt i 70'ernes nyskabende fusionsjazz, med påvirkninger fra bl.a. George Duke, Jan Hammer og Mahavishnu Orchestra og elementer fra prog-rock, funk, fusion, jazz & world music.

Bandet udsendte i 1994 det selvbetitlede album ”Gone Fishin” på pladeselskabet Sundance, men holdte efter nogle år med gang i butikken en længere pause med tid til andre musikalske projekter. Men nu er Gone Fishin’ tilbage. Det viste de med to succesfulde comeback-koncerter under Copenhagen Jazzfestival 2017. Her blev det blev tydeligt at kultbandet fra "dengang fusion ikke var et fy-ord" nu igen er klar til igen at levere den uforfalskede vare: Rå, energisk og tempofyldt fusionsmusik med et skævhed og uforudsigelig kant.

 

DJ FF spiller funk & fusion.
Vinyl-aficionado Flemming Fanø spiller mesterligt den helt autentiske 70'er-funkfusion fra kl 21 og igen efter midnat – Kl. 01.00 vil der var en lille surprise til dem som holder ud

 

TILFØJ TIL KALENDER
Lørdag 03. mar 2018
Add to Calendar