LØRDAG 26. SEP 2020 - KL 21.00
UDSOLGT

EKSTRAKONCERT

GUIDING STAR ORCHESTRA

Kom til musikalsk mindfulness, når det københavnske roots-reggaeband Guiding Star Orchestra med bl.a. Oilly Wallace, Tobias Elof og Morten McCoy sørger for gode vibrationer lørdag d. 26. september på Loppen. Koncerten præsenteres i samarbejde med Freetown Sound System.

Guiding Star Orchestra er et kollektiv af musikere som brænder for at spille instrumental roots-reggae musik med en dyb, meditativ og samtidig udadvendt vibration. Kollektivet består af dygtige erfarne musikere med bl.a. Tobias Elof, Oilly Wallace, Morten McCoy (Bremer/McCoy), Malthe Kaptain (Total Hip Replacement), Zigge Kreutzmann (Wafande), Steve Jess Borth II, Laurits Quist Bilén, Jonas Yagoubi og Endurance.

Deres første single "Upfull Melody" fra 2018 er blevet spillet af flere af de største europæiske soundsystems deriblandt King Shiloh og Blackboard Jungle og den legendariske engelske DJ David Rodigan har gentagende gange spillet Guiding Star i hans radioprogram på BBC Radio 1Xtra. Sidste år var kollektivet klar med debutalbummet Natural Heights, der ligeledes har fået opmærksomhed i både danske og udenlandske reggaemiljøer:

"Som lytter får man for alvor masseret både hjerte, krop og sind ved de næsten meditative og melodiøse instrumentalnumre, der resonerer som musikalske ekkoer fra en svunden tid i reggaehistorien"  - Gaffa (4/6)

Alle Guiding Stars releases er indspillet 100 % analogt uden mulighed for at editere i de musikalske præstationer. Dette skaber et rum for at man kan fokusere på det vigtigste i musikken - nemlig helheden - en helhed, du kommer til at mærke på behageligste vis, når det 10 mand høje band indtager Loppens hule på Christianias fødselsdag!

TILFØJ TIL KALENDER
Lørdag 26. sep 2020
Add to Calendar