LØRDAG 22. APR 2017 - KL 21.00
ENTRÉ: 100KR

GULDREGN

Den 24. februar udgiver det danske band Guldregn deres debutplade og d 22. April kan du danse med os når den fede trio gæster Loppen for første gang.

Bandet har eksisteret siden 2015, men oprindeligt, var det faktisk slet ikke meningen, at det skulle være et band. 

Den karakteristiske vokal i front for Guldregn tilhører Andrea Aagaard, som tidligere sang i Dig & Mig og desuden har været med i De Høje Hæle. Derudover består bandet af de to producere og sangskrivere Lasse Lyngbo og Thor Nørgaard. De to har til sammen arbejdet med en lang række danske kunstnere - heriblandt Medina, Vinnie Who, Specktors, ENA, Kidd, Lydmor og mange flere. Oprindeligt mødtes de tre for at skrive sange til et soloprojekt for Andrea, men de blev så glade for samarbejdet, at det snart blev lavet om til et band. 

“Jeg troede egentlig, at jeg var totalt færdig med at spille i bands, men lige pludselig stod vi bare i øvelokalet. Det var på ingen måde planen fra start”, fortæller Lasse Lyngbo, som også tidligere har spillet i det danske band Diefenbach. 

Selvom de tre medlemmer har mange musikalske bolde i luften, så er Guldregn på ingen måde endnu et tilfældigt sideprojekt. Det seneste år har de tre arbejdet hårdt på at skrive og producere debutpladen, ‘Hver Dag’, som indeholder ti sange. Mindst dobbelt så mange sange er blevet valgt fra, og særligt teksterne har været vigtige og taget lang tid at få på plads. 

“Guldregn er vores nummer ét ting. Og vi er nok alle tre meget perfektionistiske, når det kommer til sangskrivning, så det har været en lang proces at få albummet færdigt. Men vi er meget glade for resultatet”, siger Andrea Aagaard. 

Bandets første single - Stadig Væk - udkom i slutningen af 2015 og derefter fulgte jobs til blandt andet Vegas Udvalgte samt en nominering som Årets Nye Navn til iByen Prisen. Det seneste halve år har bandet udelukkende koncentreret sig om arbejdet med albummet, som de nu er klar til at sende afsted. 

Tjek Guldregns nye single "Speeder Op" i menuen til højre. "Speeder op" er en uptempo popsang om stress og tvangstanker. Videoen til sangen er lavet i samarbejde med medarbejdere fra den københavnske tv-kanal TV GLAD.

 

 

 

 

TILFØJ TIL KALENDER
Lørdag 22. apr 2017
Add to Calendar