LØRDAG 04. JUN 2016 - KL 21.00
ENTRÉ: 50KR

HARDCORE NIGHT!

ÉGLISE

DTHRNR

CABAL

AFMAGT

ÉGLISE

Église er et atmosfærisk, kaotisk hardcore band fra København. Siden bandets start har Église været en aktiv del af livescenen, ikke blot herhjemme, men også i udlandet, hvor bandet har været på flere ture i Europa. Bandets debutalbum udkom tidligere i år og har høstet stor ros fra kritikere, heriblandt Metal Injection og Heavy Blog Is Heavy.

 

CABAL

Cabal er et nyt, københavnsk band med tung og mørk lyd. Bandet skaber en dommedagsfyldt atmosfære, både visuelt og med deres lydbillede. Produktionen er krystalklar, med sange inspireret fra den nye bølge af black metal. Fans af fx. Black Tongue vil kunne lide CABAL.

I efteråret 2014 startede guitarist og producer, Chris Kreutzfeldt, med at samle musikere til, hvad der nu er CABAL. Bandet består af nuværende og tidligere medlemmer fra den danske undergrundsmetal og hardcorebands som Scarred by Beauty, New Discolour og Embracing Sickness. CABAL udgav i marts 2016 deres første EP, PURGE, hos pladeselskabet PRIME COLLECTIVE. Den første single, INNOCENT BLOOD, udkom med video i december 2015, og blev hurtigt "one to watch" i resten af 2016. Metalproduceren BeheadingTheTraitor skrev: “Forget what you think you know about "Downtempo". CABAL is setting the new standard with "Innocent Blood". Sinister blackened atmosphere paired with the punching crunch of the guitars sets the perfect mood to bring forth your most inner, evil demons.”

 

DTHRNR

DTHRNR startede i København i 2015. De spiller hårdtslående hardcore, som trækker inspiration fra den europæiske beatdownscene. DTHRNR fokuserer på et aggressivt udtryk og satser på at skabe så meget ravage som muligt.

 

AFMAGT

Afmagt er et spritnyt projekt bestående af medlemmer fra København og Malmö, som bl.a. også slår på deres instrumenter i Iron, No Fealty og ex-Hexis. Afmagt spiller klassisk Öresunds-käng, og de henter bl.a. inspiration på den københavnske hardcorescene, den svenske d-beat-tradition, tysk neocrust og californisk fastcore/powerviolence. Der bliver således ikke opfundet nogen dybe tallerkener her, men der er garanti for at dine dybe tallerkener går i stykker, hvis du tager dem med til et afmagt-show eller prøver at vaske dem op, mens du lytter til bandets musik. Til gengæld er sangene ikke særligt lange, hvilket kan være en fordel, hvis man ikke har så mange tallerkener, eller godt kan lide at spise af hele tallerkener. Apropos underlægningsmusik til din opvask så går afmagt i studiet i starten af april 2016, for at indspille en stribe sange, der forhåbentlig bliver udgivet på en række obskure labels og formater på et tidspunkt inden alt for længe.

 

TILFØJ TIL KALENDER
Lørdag 04. jun 2016
Add to Calendar