FREDAG 23. FEB 2018 - KL 21.00
UDSOLGT

HAYSEED DIXIE(US)

CLAUS TOFT

NB KONCERTEN ER UDSOLGT

Hayseed Dixie startede i 2000 da John Wheeler og Mike Daly havde drukket nok whisky til at slå en hel hær ud, og derefter besluttede at rode lidt med noget musik i Johns studie. Nu 17 år og 14 albums senere er bandet en verdensomspændende succes og et studie i dårlig smag og god humor.

Coverversioner er selve det musikalske udgangspunkt for Hayseed Dixie. Bandet har begået en hel karriere ved at spille coverversioner af kendte rock og pop-numre. Numre der nådesløst mejes og tærskes i kvartettens bluegrass-kværn for at komme ud som det pureste country. Det er en oplevelse at være vidne til bandets 100% gennemførte still og det er svært ikke at blive revet med af de kløgtige og originale fortolkninger af velkendte numre, som bandet på morsomste vis gør til deres egne.

 

Support: Claus Toft

Claus Toft har om nogen været repræsentant for bluesbaseret musik på den danske scene, især i miljøet omkring Mojo Blues Bar, de seneste år med bandet The French Cabaret. Claus Tofts musik lader sig ikke sådan sætte i bås, men har islæt af beat, folk og blues med masser af energi og rock'n'roll attitude. En smagfuld guitarist med sans for det væsentlige i musikken, på tværs af genrer, og uanset om han spiller på sine trofaste National resonatorguitarer eller sine elektriske spader.

TILFØJ TIL KALENDER
Fredag 23. feb 2018
Add to Calendar