ONSDAG 14. OKT 2020 - KL 20.30
ENTRÉ: 130KR

KONCERTEN ER AFLYST!

HEAVY LUNGS(UK)

OBS! Koncerten med Heavy Lungs er desværre aflyst grundet situationen med Covid-19. Vi håber at kunne lave en ny koncert med Bristol-bandet i en nær fremtid, men indtil da vil alle billetkøbere få deres penge retur via Tikkio. I vil modtage mere information på mail.

Der er ikke mange postpunk-fans, som i 2018 ikke har skrålet med på Idles store hyldest til immigration og deres blodsbroder, Danny Nedelko. Men Danny Nedelko er mere end bare Joe Talbots bedste ven. Han er også forsanger i Bristols næste store postpunk-band, Heavy Lungs, som du kan opleve på Loppen den 14. oktober.

Britpunken lever og er måske mere levende i 2020 end den har været i lang tid. Scenerne i London, Leeds og Bristol har spiret i de seneste år, hvor bands som Idles, Shame og LICE er udsprunget af den blomstrende undergrundscene. Til listen kan du tilføje Bristol-rockerne Heavy Lungs.

Bandet blev i 2017 født ud af venskabet mellem trommeslager George Garratt, guitarist Oliver Southgate, sanger Danny Nedelko og bassist James Minchall, og var i 2019 at finde på adskillige britiske anmelderlister over upcoming bands, som spås en stor fremtid. Selvom det kun er små tre år siden bandet blev dannet, har de allerede tre udgivelser bag sig og varmet op for bands som METZ og førnævnte Idles.

I efteråret sidste år kunne de endelig tilføje egen headliner tour samt udgivelsen af EP'en Measure til repertoiret. Pladen er et selvreflekterende og intenst værk fyldt med beskidte riffs og rå postpunk-støj, som ifølge bandet selv, skal minde lytteren om sit selvværd. Heavy Lungs er den perfekte blanding af intelligente tekster, guttural lyd og rå liveshows, og giver til april en koncert på Loppen, som du ikke må misse!

TILFØJ TIL KALENDER
Onsdag 14. okt 2020
Add to Calendar