LØRDAG 23. MAR 2019 - KL 21.00
ENTRÉ: 110KR

HJALTE ROSS

SUPPORT: BONA FIDE

I en tid hvor musik i stigende grad produceres på computere og mange kæmper for at følge Spotify playlisternes toneangivende trends, er det forfriskende med musikere, der fokuserer på sangskrivning, og stræber efter at skabe det unikke i hver enkelt sang.

HJALTE ROSS er en ung dansk sangskriver, sanger og guitarist, der netop værner om det at mestre den autentiske sangskrivning. I efteråret 2018 udkom hans første soloalbum, Embody, hvor han i samarbejde med bl.a. Pink Floyd og Nick Drake-producer John Wood har sammensat en imponerende debutplade fuld af livsbekræftende refleksioner. Samspillet mellem hans lette og rolige vokal, velarrangerede strygerarrangementer og fornem fingerpicking giver Embody en veleksekveret lyd af tidløshed, som også har fået flotte ord med på vejen;

"Det skal på ingen måde være en hemmelighed, at jeg har fået revet benene væk under mig. Hjalte Ross har med Embody skabt en plade, der tager fat i en ældre og mere jordnær opfattelse af musik og tid, og giver sig til at male følelser."
- Undertoner (6/6)

Support:
Danske Bona Fide bidrager til aftenen med sine minimale kompositioner. Bona Fide består af vokalist Sofia Luna og guitarist Emil Palme. Gennem smuk gotisk og minimalistisk folkemusik skaber de to musikere fortællinger der ikke er til at kaste fra sig igen.

Oplev en ung og oprigtig musiker, der om nogen er sin egen lørdag d. 23. marts på Loppen!
Koncerten er arrangeret i samarbejde med CPH:DOX og smash!bang!pow!

TILFØJ TIL KALENDER
Lørdag 23. mar 2019
Add to Calendar