TORSDAG 03. SEP 2020 - KL 20.30

KONCERTEN ER AFLYST!

HODJA(INT)

SMAG PÅ DIG SELV

OBS! Koncerten er desværre aflyst. Billetkøbere vil modtage information vedrørende refundering via mail snarest.

Med tilhørsforhold til Christiania og utæmmet kreativitet har både Hodja og Smag På Dig Selv formået at skabe unikke musikalske udtryk, der bunder i punkæstetik og rendyrket vildskab. 
Torsdag d. 3. september tørner de to bands sammen til en dobbeltkoncert på Staden - nærmere bestemt Loppen. 

Lyden af New York med københavnske nuancer og et drys af Berlin, hvor støvede amerikanske stilarter smelter sammen med en europæisk ånd. Sådan kunne man beskrive HODJA, og hvis man dissekerer deres selvopkaldte "voodoo-garage-blues", vil man finde både punk, gospel, soul og hiphop, som bandets tre medlemmer tydeligvis mestrer på bedste vis.

Debutalbummet The Band​ udkom i 2015, og siden har HODJA haft en stærk udgivelsesrate med tre opfølgende album, hvoraf det seneste udspil We Are Here And Now udkom i slutningen af 2019. Alle album er udgivet på det Berlin-baserede label Noisolution, og bandet har da også turneret en hel del i netop Tyskland, Schweiz, Østrig, Frankrig, Holland, Italien og Tjekkiet.

Det tyske musikmagasin Musikreviews.de lægger ikke skjul på deres begejstring over bandets unikke musikalske sammensætning og skriver, at Hodja lyder som "Nick Cave, der står ved Elvis Presleys grav og synger sin yndlingssang" eller "gendannelsen af Led Zeppelin med Tom Waits på vokal". Kom på Loppen den første lørdag i april og vurdér selv!

Smag På Dig Selv er et vildskabeligt live-band og brændende mantra fra Fristaden Christiania - berygtet for at besætte dansegulvet og tvinge ethvert ego til overgivelse med dansuenza. 

Med to saxofoner og slagtøj koger SPDS en balstyrisk suppe på swing, punk, balkan, drum'n'bass og akustisk techno og inddrager alt fra skrig og poesi til trafikkegler og iskølebokse på scenen. De seneste tre år har de spillet landet tyndt og lavet diverse europæiske afstikkere til forskellige steder i Rusland med Christianias kulturudveksling. 

Det bliver uden tvivl en vild, spontan, høj, stille og på ingen måde kedelig koncertoplevelse med de to karismatiske trioer på Loppen, hvor genreopdelingerne sløres til og det rodede, rå udtryk regerer!

TILFØJ TIL KALENDER
Torsdag 03. sep 2020
Add to Calendar