LØRDAG 28. OKT 2017 - KL 21.00
ENTRÉ: 120KR

HOMEBOY SANDMAN(us)

JOHNNY BOOKS

Homeboy Sandman er en af New York’s mest interessante og talentfulde undergrunds-rappere. Han er mainstream og undergrund på samme tid.

Hans første udgivelse ”The Good Sun” kom til tops som nummer 1 på CMJ’s nationale music chart, og figurerede på utallige årslister over bedste albums i 2010. Han er blevet båret frem af diverse charts, MTV og UK’s BBC1, som alle efter udgivelsen af ”The Good Sun” kastede deres kærlighed og beundring over ham, men kører selv en gennemført ”self made” stil og prioriterer kvalitets-content i sin musik og live-show’s fremfor hurtig succes, han bygger fanbaser op fra bunden fremfor at køre med på hype og hurtig tilkendegivelse og har på den måde opnået et opbygget et ry som en bæredygtig kunstner i sit felt og lidt af en frontløber indenfor indie-hiphop. Homeboy Sandmans første fuldlængde plade ”First of a living Breed” har kun styrket hans ry i den amerikanske undergrund og Rolling Stone Magazine udpegede ham fornyligt ”Artist to watch” og roste ham for at have ”Skill for wordplay that keeps you hooked”

Glæd dig til at opleve den originale og sympatiske rapper Homeboy Sandman, når han rammer Loppen d. 28. oktober

 

Support:

Johnny Books er en working man’s rapper af den klassiske skole: 15 år med ni til fem om dagen, og dedikeret rapper/producer om natten. Arbejdet har betalt sig; Books har brugt mere end 10 år på at perfektionere sit håndværk, og er klar til at melde sig på banen som én af de stærkeste rappere i gamet. Med-rapper og producer Fede Poul aka Khal Alan er enig. 

En eftermiddag i 2015 er produceren Fede Poul på vej igennem Nørrebroparken, da han hører rap fra rundt om hjørnet. De hårdt skårne punchlines drager ham nærmere, og senere den aften indspiller han og Johnny Books deres første nummer sammen i Centeret (Fede Pauls studie). Nu, to år og 20-30 demoer senere, er Books’ debutalbum Skjulte Budskaber klar, udgivet gennem nystartede Dr. Album. 

 

 

 

 

TILFØJ TIL KALENDER
Lørdag 28. okt 2017
Add to Calendar