SØNDAG 11. NOV 2018 - KL 20.30
ENTRÉ: 150KR

HUDSON TAYLOR(IR)

ORLA GARTLAND

 

Storhittende irsk søskendeduo gæster Loppen til november.

Den irske duo bestående af brødrene Harry og Alfie Hudson Taylor, har netop udgivet deres 'Feel It Again' EP. De første strofer siden deres debutalbum "Singing for Strangers" der udkom i 2015. EP'en, der gik Top 5 på den irske albumhitliste, giver fans den første musikalske snas af Hudson Taylors kommende andet album, som er produceret af Ryan Hadlock, mest kendt for sit arbejde med The Lumineers og Vance Joy, og er blevet mixet af Ruadhri Cushnan (Mumford & Son, Ed Sheeran). 

I kølvandet på det succesfulde debutalbum, der blev produceret af Iain Archer (James Bay, Jake Bugg) og kastede tre store hits af sig- 'Chasing Rubies', 'Battles' og 'Weapons', har de talentfulde søskende haft et travlt 2017. De spillede for et af weekendens største antal publikummer på Electric Picnic Festival i september, og deres første single i Irland "Feel It Again" var et af de største airplayhits i hjemlandet i 2017. Hudson Taylor rundede året af med en udsolgt turné. De har knapt haft tid til at slappe af, for 2018 begyndte med en udsolgt headline tour i Storbritanien og Europa, og en spændende amerikansk turné med Gabrielle Aplin.

På touren fik de deres amerikanske tv-debut på WGN-TV i Chicago. De fik også lavet højt profilerede online-sessions for Paste Magazine, Baeble Music og Balcony TV i LA.

Hudson Taylor er i øjeblikket ved at komme i gear til sommerens festivalskoncerter i UK, Irland og dele af Europa, og så kan vi glæde os over at de kommer forbi Loppen til november.

 

Support Orla Gartland

Orla Gartland ville aldrig være andet end musiker. Noget klikkede inde i hende når hun sang, allerede fra barnsben; hun vidste, at hun havde noget værd at dele. Derfra bar følelsen af at skæbnen nok skulle vise hende vejen frem mod stjernerne, til succes.

Nu er Orla klar til at frigive sin første single, et feisty alt-pop-track kaldet 'I Go Crazy'. "Det handler om at fortælle en person, du elsker dem for første gang, og ikke høre det tilbage", forklarer hun.

TILFØJ TIL KALENDER
Søndag 11. nov 2018
Add to Calendar