TORSDAG 19. MAR 2020 - KL 20.30
KØB
FORSALG: 180KR

HUDSON TAYLOR(IE)

Storhittende irsk søskendeduo vender tilbage til Loppen til marts.

Den irske folk-duo bestående af brødrene Harry og Alfie Hudson Taylor, har endelig varslet udgivelsen af deres andet album 'Loving Everywhere I Go', som udkommer d. 28. februar. Albummet er produceret af Ryan Hadlock, som er mest kendt for sit arbejde med The Lumineers og Vance Joy, og er blevet mixet af Ruadhri Cushnan (Mumford & Son, Ed Sheeran), og med så talentfulde folk bag knapperne, kan vi vist roligt glæde os.

I kølvandet på det succesfulde debutalbum 'Singing for Strangers', der blev produceret af Iain Archer (James Bay, Jake Bugg) og kastede tre store hits af sig - 'Chasing Rubies', 'Battles' og 'Weapons', har de talentfulde søskende haft en travl tid. De spillede for et af de største antal publikummer på Electric Picnic Festival i september 2018, og deres første single i Irland "Feel It Again" var et af de største airplayhits i hjemlandet i 2017.

De har knapt haft tid til at slappe af, for 2018 begyndte med en udsolgt headline tour i Storbritanien og Europa, som også fik dem forbi Loppen til et brag af en koncert. Og den 19. marts kan vi med stor glæde byde den irske duo velkommen tilbage til Loppen til endnu en festlig, folket aften.

TILFØJ TIL KALENDER
Torsdag 19. mar 2020
Add to Calendar