TORSDAG 03. NOV 2016 - KL 19.30
GRATIS

RELEASE PARTY!

HULDRE

HULDRE

I anledning af at Huldres nye album Tusmørke kommer på gaden, vender bandet tilbage til Loppen på selve udgivelsesdagen. Med pomp og pragt vil der på aftenen være urpremiere på de mange nye numre samt masser af overraskelser.

Huldre er et af de fremadstormende navne på den danske musikscene og har siden 2010 begejstret både herhjemme og i udlandet med deres spektakulære musikalske sammensurium inspireret af nordisk folkemusik og metal. Bandet er kendt for deres unikke og helstøbte liveshows, hvor publikum i en skov af blade, kranier og knogler væltes omkuld af den spilleglæde bandet udstråler.

Musikken er lettilgængelig og byder på fængende melodier af kvindelig vokal, violin, drejelire, skalmeje og fløjte på et tungt fundament af guitar, bas og trommer. Lyrisk væver Huldres univers sig om naturens kræfter og spejlinger af tidligere tiders overtro.

Huldres debutalbum fra 2012 'Intet Menneskebarn' var stærkt anmelderrost i både ind- og udland, og bandet har gennem årene spillet på bla. Copenhell og Wacken, vundet musikpriser samt opbygget en trofast og dedikeret fanskare.

Der vanker en totaloplevelse med guf for alle sanser - glæd dig!

OBS! Dørene åbner 19:30, koncertstart 21:30

TILFØJ TIL KALENDER
Torsdag 03. nov 2016
Add to Calendar