ONSDAG 29. NOV 2017 - KL 20.30
ENTRÉ: 50KR

HUSKY LOOPS(UK)

MERCYFOX

Husky Loops bliver i UK beskrevet som Londons næste store rockband-tendens. Husky Loops overbeviser dig med skarpe skærende riffs og ukonventionelle arrangementer, der bliver tvunget sammen i på samme tid minimalistiske og støjende former, og eksekveres med en uortodoks aflevering.

Danio, Pietro og Tammaso, mødte hinanden første gang på en skole i Bologna. 15 år senere fandt deres veje sammen igen, på music college og The Royal College of Art i London og herfra dannede de nu unge herre Husky Loops. Bandet udgav deres første nummer i 2016, til spontan juble hos den anderkendte musikpresse i London, så som Noisy, DIY, London in Stereo, The Line Of Best Fit, Dork, Huw Stephens, Phil Taggart, Mista Jam, Abbie McCarthy, Spotify Fresh Finds etc.

Bandet har siden udgivet numrene "Tempo" og "Fighting myself", som blev modtaget med samme iver, og tournéret flere gange i Europa, først som support for the Kills og siden som headliner på et par shows i Berlin, Paris og Hamborg og skal nu ud på deres første rigtige headliner tour, som denne gang også tager dem forbi DK.

Gå ikke glip af denne aften, som uden tvivl bliver en af dem man vil tænke tilbage på, når Husky Loops om nogle år er et kæmpe stort internationalt rockband, som en unik oplevelse

 

Support denne aften er den danske MERCYFOX.

Mercyfox er en ny dancepunk-duo fra København.
Christoffer Hein og Dragut Lugalzagosi laver dansabel smadderpop med tunge beats, guitarlarm og synthstøj.
Udenlandske blogs har allerede lagt mærke til dem, og de er snart klar med deres første EP.
 

TILFØJ TIL KALENDER
Onsdag 29. nov 2017
Add to Calendar