LØRDAG 30. MAR 2019 - KL 21.00
GRATIS

INYA'S SOUL NIGHTS PRESENT:

ARETHA FRANKLIN TRIBUTE 3.0

Rygtet om Inya’s Soul Nights har spredt sig som en steppebrand gennem byen, og de alenlange køer til deres Aretha Franklin Tribute-arrangementer har slanget sig i uendeligheder gennem Christianias gader. Hvorfor? Fordi ingen hylder dronningen af soul bedre end Inya's Soul Nights! Det er derfor en kæmpe fornøjelse, at vi den 30. marts kan præsentere Aretha Franklin Tribute 3.0 på Loppen!

Man kan ikke hylde The Queen of Soul uden de største soul-dronninger i byen, og kvalitetssoul er lige hvad I får, når Melissa Inya, Feridah Rose og Miriam Mandipira indtager scenen.

Melissa Inya er en soul- og jazzsangerinde, kendt både som forsanger fra Ms Melissa & The Soul Knights og sine egne soloprojekter.

Afrosoul-sangerinden Feridah Rose hæver stemmen og markerer sig med en funky lyd groet fra dybe rødder i Østafrikas røde jord og blandet med musikalske input fra gospel og reggae. Med ørehængende melodier og en forførende stemme, er Feridahs musik lyden af kærlighed, sprød soul og Afrikas varme sol.

Zimbabwean-fødte Miriam Mandipira har altid haft en kæmpe kærlighed for soul, om det er jazz, gospel eller bluesinspireret. Hendes karriere har spredt sig ud over to årtier og to kontinenter, og til marts er hun med til at hylde dronningen over dem alle, med dét hun gør bedst, nemlig soul.

Til at sørge for at festen forsætter hele natten, går Funkdown amok med eksplosiv, dansant og flippet undergrundsmusik inden for soul, funk, disco og boogie. De bringer os tilbage til de første diskoteker, som The Loft i New York, og opfordrer os alle til at: ”Get down! Party down! Funkdown!”

Det bliver altså en aften i særklasse, når vi hylder soul i alle dets funky og festlige former med Inya’s Soul Nights presents: Aretha Franklin Tribute 3.0.

TILFØJ TIL KALENDER
Lørdag 30. mar 2019
Add to Calendar