TORSDAG 30. JAN 2020 - KL 20.30
ENTRÉ: 170KR

IRIS GOLD(DK)

YUKKA(DK)

GOLDIE 6IS(DK)

Den danske diva Iris Gold tager på turné og den 30. januar kickstartes hele festen med et brag af en koncert på Loppen.

Med sin energiske attitude, naturlige charme og ikke mindst stærke soul og rap-vokal, har Iris Gold imponeret koncertgængere Europa over. I løbet af sommeren har Iris og bandet spillet mere end 30 festivaler, og nu genoptager hun sit koncert-marathon, når hun i starten af det nye år giver 6 eksklusive koncerter i Danmark.

I juni 2019 udsendte Iris Gold sit længe ventede debutalbum ”Planet Cool” og siden da er det gået stærkt for sangerinden, som efterhånden er vokset langt ud over Danmarks grænser. I løbet af 2019, har Iris Gold blandt andet optrådt for den franske præsident Emmanuel Macron, da han inviterede hende til at give koncert på Elysse paladset i Paris, i forbindelse med den årlige begivenhed Fête de la Musique. Men ikke nok med det, i August stod hun på scenen sammen med legenderne Nile Rodgers og den ene halvdel af Eurythmics, Dave Stewart. Det skete i et udsolgt Royal Festival Hall i London til Meltdown festival.

Herhjemme er hun også kendt for at levere et særdeles imponerende live show, hvilket har resulteret i, at hun tidligere på ugen blev nomineret til Danish Music Awards i kategorien ”Årets Bedste Nye Livenavn”. Derfor er timingen helt perfekt, for annoncere de første seks koncerter i 2020 i Danmark, hvor hun inviterer publikum ind i hendes farverige flower-power univers, som denne gang hylder månen og lyset i den mørke tid.

Special guest: Goldie 6is
Født Glodie Topenya, i Den Demokratiske Republic Congo, opvokset i Skanderborg og bosiddende i Viby J; ikke just den normale vej til den danske urban scene, men Goldie 6is er også helt sin egen. I 2019 åbnede hun Roskilde Festival med hendes kommanderende og respektindgydende flow, hvor hun repræsenterede den nye bølge af kvindelige danske rappere. Goldie ligger lige nu de sidste detaljer på hendes debut EP som forventes at udkomme i foråret 2020 på Black Cheese Records, med den tunge trap banger, Kommer Ind som første single.

Support: YUKKA
Rapperen YUKKA har ofret alt for sin musik.
I 2014 blev hun inviteret til Danmark for at give koncert og lave rap workshops. Senere samme år var hun nødsaget til at bosætte sig i Danmark, og kunne ikke vende tilbage til Egypten.
Hun måtte starte fra bunden i et nyt land, og har siden boet på Vestegnen.

YUKKA rapper på egyptisk og engelsk, og hendes tekster og lyd bærer præg af hendes liv, stærke karakter og vilje til at kæmpe for, hvad hun tror på - på trods af konsekvenserne.

Oplev hende live på Loppen d. 30. januar, når hun varmer scenen op for Iris Gold - måske med en lille overraskelse i ærmet.

 

TILFØJ TIL KALENDER
Torsdag 30. jan 2020
Add to Calendar