TORSDAG 10. SEP 2020 - KL 20.30
ENTRÉ: 100KR

JAKE GREEN BAND

BOTTLE TROUBLE

OBS! Koncerten med Jake Green Band rykkes til torsdag d. 10. september. Billetkøbere vil få direkte besked via Tikkio.

Sanger og guitarist Jakob Green er umulig at komme udenom, når man snakker dansk blues. Siden 2006 har han været en af de faste værter på Mojo Blues Bar og blev i 2017 udnævnt til "Årets Bluesnavn" ​af Copenhagen Blues Festival. Torsdag d. 4. juni kan du opleve det danske bluesfænomen og resten af Jake Green Band på Loppen.

Omgivet af usædvanligt garvede musikere og en ekstraordinært stærk vokal i sin magt, har Jakob Green aka Jake Green og band den tekniske formåen til at strække sig uden for grænserne af konventionerne. Lyden af denne power trio er et kunstfærdigt mix af blues og rock, med tunge groovy shuffles og hjerteskærende slow blues, der giver genlyd i både krop og sjæl.

Lige inden 2019 gik på hæld udgav Jake Green Band deres seneste album Seven Years After, der følger op på deres studio plade Plugging In fra 2015. Pladen bygger fra live-optagelser Malmö Festival i 2018 og har givet genlyd i både ind- og udland med flotte anmeldelser fra både Bluesnews.dk og Side 33, der roser pladens format, men dog skriver:

"... på en scene har Jake Green Band en udstråling og en karisma, du bare skal tjekke ud, hvis du har noget der minder om blues baciller i blodet." - Side 33 (4/6)

Albummet er på mange måder til og for kendere, men hvis du for alvor ønsker at lære Jake Green Band at kende, skal du opleve dem live. Bandet har spillet hundredevis af koncerter på en lang række bluesscener og festivaler i Skandinavien, og har sågar ageret support for navne som Kenny Wayne Shepherd Band, George Thorogood & The Destroyers, og Walter Trout. Foruden Jakob Green består bandet den rutinerede bassist Jens Simonsen og trommeslager Hans Rosenberg, der har spillet i hele verden med navne som Nanook, Teitur og Rasmus Lyberth Band. 

Glæd dig til en ægte bluesoplevelse fredag d. 10. april med det velbevandrede danske rock'n'roll-band Bottle Trouble som support.

TILFØJ TIL KALENDER
Torsdag 10. sep 2020
Add to Calendar