MANDAG 18. MAR 2019 - KL 20.00
UDSOLGT

JESSICA PRATT(US)

- UDSOLGT!

smash!bang!pow! & Musik Loppen præsenterer:
Jessica Pratt (US) live

Billetterne blev revet væk, da den moderne folk-sangerinde Jessica Pratt sidst gæstede Danmark i 2015. Efter næsten fire år vender hun tilbage til dansk jord, og denne gang bliver det Loppen, der d.18. marts får lov til at danne rammerne om hendes graciøse vokal og sirlige guitarspil.

Den Los Angeles-baserede singer-songwriter Jessica Pratt er ikke en højtlydt performer. Det behøver hun ikke at være. Der en blid og uimodståelig klarhed over hendes musik, som på samme tid er så enkel og delikat, at man ikke kan lade være med at lade sig forføre. Pratt forener folk, psychedelic og elektronisk musik med en lys og atmosfærisk stemme, som kun de færreste kan lade gå uhørt hen. Og med referencer til stærke folk-sangerinder som Vashti Bunyan, Joan Baez, Joni Mitchell og Sandy Denny tryllebinder hun sit publikum fra allerførste tone.

Siden hendes 2015-udgivelse ’On Your Own’ har der været stille fra Pratts hånd. Men efter næsten 4 års pause, har hun for nylig annonceret udgivelsen af sit tredje album ’Quiet Signs’, som udkommer den 8. februar på City Slang.

Sammen med annonceringen delte hun også singlen 'This Time Around', som er et mørkt, men på samme tid forsigtigt smukt første udspil. Singlen har allerede modtaget stor ros, herunder titlen som 'Best New Track' fra Pitchfork. Så hvis første udspil skal give os et praj om den kommende udgivelses indhold, har vi vist en musikalsk perle i vente.

Den 18. marts får fingerspillet frit spil og de luftige vokaler lov til at blomstre, når Jessica Pratt gæster Loppen.

TILFØJ TIL KALENDER
Mandag 18. mar 2019
Add to Calendar