FREDAG 01. JUN 2018 - KL 21.00
ENTRÉ: 120KR

J.I.D(US)

EARTHGANG(US)

De eminente rappere J.I.D og Earthgang fra hip hoppens højborg i Atlanta sparker sommeren i gang med en dobbelt dosis dopeness på Loppen fredag d. 1. juni!

EarthGang og J.I.D. mødtes allerede på campus, og har siden haft et tæt samarbejde både i studiet og på scenen. Det har blandt andet affødt rapkollektivet, Spillage Village og en lang række fælles tracks med indbyrdes gæsteoptrædener.
J.I.D signede med J. Coles pladeselskab Dreamville Records i februar sidste år, og kort efter slap han singlen "Never" og debutalbummet "The Never Story". Albummet er produceret af blandt andre J. Cole og Childish Major, og har bidrag fra både EarthGang, 6LACK og Mereba. 

EarthGang består af rapperne Johnny Venus og Doctur Dot, der med en umiskendelig Atlanta sound bevarer kontakten til deres rødder og den stærke hip hop tradition fra den amerikanske south coast. Deres inspiraton fra funk og soul med til tider psykedeliske vibes har fået mange kritikere til at drage sammenligninger til hip hopveteranerne fra Outkast. EarthGang har dog deres helt egen sound og unikke flows. Musikmagasinet Noisey har lovprist duoen for deres evne til at levere hårdslående koncerter, der både rummer masser af humor samtidigt med at de dykker ned i politiske emner, der især omfatter den amerikanske racedebat. Duoen kaldes for en "renewal for Atlanta, a departure from the city's familiar club sounds … Every song arrived fully formed." 

Det bliver uden tvivl en aften, man ikke vil gå glip af!

TILFØJ TIL KALENDER
Fredag 01. jun 2018
Add to Calendar