LØRDAG 27. OKT 2018 - KL 21.00
KØB
FORSALG: 250KR

JOHN GARCIA & THE BAND OF GOLD(US)

DEAD QUIET(CA)

Det er ingen hemmelighed, hvor stor inflydelse og levetid John Garcia har haft på stonerrock og den bredere rockundergrund. Siden den beskedne begyndelse med Kyuss i slutningen af 1980'erne og til hans soloudgivelser og det tilbagevende triumftog med Slo Burn sidste år, har John Garcia levet og åndet i rock'n'roll og samtidigt omgivet sig med de mest nævneværdige bands indenfor kulturen. Uanset hvilke musikere han har delt scenen med, har han med sin umiskendelige kraftfulde vokal altid skåret igennem ørkenstormen og imponeret gang på gang!

Når ørkenkongen denne gang finder vej til Loppen, vil han i selskab med velspillende The Band of Gold servere tracks fra det selvbetitlede soloalbum og "The Coyote Who Spoke In Tongues" samt en masse guld fra sit omfattende bagkatalog.
 

Support: Dead Quiet 

Vancouverbandet Dead Quiet, der har deres rødder i klassisk dommedagsrock, sørger for et opvarmningsgig, du ikke må gå glip af. Deres tunge stonerrock komplimenteres af Kevin Keegans (ex-Barn Burner) uforligneligt stærke vokal, der synes at kunne gennemtrænge selv den hårdeste metal. Sidste år ramte den forrygende plade "Grand Rites" gaden, som må og skal tjekkes ud inden Dead Quiet står på scenen denne aften i oktober!

TILFØJ TIL KALENDER
Lørdag 27. okt 2018
Add to Calendar