ONSDAG 07. NOV 2018 - KL 20.30
ENTRÉ: 115KR

JPEGMAFIA(US)

Kunsten betragtes ofte som et sikkert rum til farlige ideer. JPEGMAFIA er en påmindelse om, at i en farlig verden, er der somme tider ingen sikre steder.

Den nu Baltimore Maryland-baserede kunstner JPEGMAFIA er født i New York af jamaicanske forældre. Her brugte han hovedparten af sin barndom i East Flatbush, Brooklyn, et kvarter, der var dybt forankret i den vestindiske kultur og sorte stolthed. Derefter brugte han hovedparten af sine mid-teens i de sydlige landdistrikter i Alabama. Her hoppede han fra sted til sted på grund af tumult og mistrivsel i hjemmet og efter en kort fængsling i hans sene teenageår, blev JPEG medlem af militæret. Her blev han introduceret til forskellige dele af verden gennem sine medfanger og mødte andre kunstnere og tilføjede derigennem nye elementer til sine produktioner og sit rap-repertoire.

Hvis trap-musik er lyden af gaden, så er JPEGMAFIA trap’s underbevidsthed; mørkt men ikke uden humor. Hans rolle som skurk, satirist, hættebeskytter eller nihilist er bevidst svært at sætte fingeren på. JPEGMAFIA's lo-fi tilgang, politiske tekster, æteriske støjende slag og rødder i undergrunden er forfriskende og har gjort ham til en af de mest relevante rappere på undergrundsscenen pt.

Hans arbejde er blevet dækket af Pitchfork, MTV, AfroPunk, Noisey/Vice, Impose Magazine, Pigeons and Planes, Mass Appeal, The Wire og mange flere, og til november kan du opleve ham live på Loppen.

TILFØJ TIL KALENDER
Onsdag 07. nov 2018
Add to Calendar