TORSDAG 25. JUN 2020 - KL 20.30
GRATIS

KONCERTEN ER AFLYST!

JPEGMAFIA(US)

OBS! Koncerten med JPEGMAFIA er aflyst. Billetkøbere vil kunne få deres billetter refunderet gennem Billetlugen. Vi takker på forhånd for jeres forståelse og tålmodighed.

Loppen og smash!bang!pow! præsenterer: 

JPEGMAFIA (US)

En ny bølge af hiphop-artister har de seneste år svunget en forhammer af modstand og nybrud mod genrens tårnhøje mur af strukturer og rammer. En af dem, der har slået et stort hul, er den amerikanske punkrapper Jpegmafia, der efter albumudspillet All My Heroes Are Cornballs tager sin højenergiske livevirksomhed til Loppen d. 25. juni.

Jpegmafia – iblandt fans også kaldet 'Peggy' – albumdebuterede i 2016 med den vrede politiske plade Black Ben Carson, hvor Jpegmafia med destruktive og satiriske tekster italesætter racisme, følelsen af at blive udnyttet og hjemlandets politiske klima. Pladen byder på et kaotisk 'in your face'-mix af industrial, glitch hop og noise, alt sammen produceret af Jpegmafia - alias Barrington DeVaughn Hendricks - selv.

Samme konfrontatoriske lyd går igen på den anmelderroste gennembrudsplade Veteran, der italesætter 'Peggys' fortid som udstationeret i Irak, Japan og Tyskland. Lyden er på alle måder mere melodisk, men kredser sig endnu en gang om alvorlige emner som våben, gentrificering, politik og popkultur. På sit seneste album, All My Heroes Are Cornballs, har Baltimore-rapperen fintunet stilen, der er både meme-agtigt selvrefererende og - med Jpegmafias egne ord - 'fri for restriktioner og mere selvsikker end nogensinde før'. Jpegmafia har med tre albums på lige så mange år markeret sig som en af de mest facetterede, maniske og intelligente rappere i nyere tid.

Manisk er mildest talt også et ord, man kan bruge til at beskrive Jpegmafias liveoptræden. Med en voldsom energi og et meget fysisk nærvær er han en oplevelse at følge - og følge efter - ligesom den indspillede musik i liveformatet løsner de få lænker, der rent faktisk eksisterer. Som Soundvenue noterede i sin femstjernede anmeldelse af 2018-koncerten: "Jpegmafia forvandlede sine avancerede sangkonstruktioner til aggressive energiudladninger på Loppen. Samtidig mistede musikken ikke sine nuancer, og rapperens vokal var overraskende stærk. Det var ét stort, smukt kaos."

Vi ser enormt meget frem til, at den særprægede, amerikanske rapper vender tilbage til Loppen d. 25. juni 2020!

TILFØJ TIL KALENDER
Torsdag 25. jun 2020
Add to Calendar