LØRDAG 07. SEP 2019 - KL 21.00
ENTRÉ: 70KR

KÚLU

GORDON JUNE

Kom til dobbeltkoncert fredag d. 7. september med det nye ambitiøse støj-/postrockorkester Kúlu og folk-rockbandet Gordon June, der står kampklar med et gennemarbejdet sæt bestående af sange fra deres første udgivelser og nyt materiale.

KÚLU er et nyt dansk rockband, der folder et brusende og indtagende drama ud i fuldt flor. Med udgangspunkt i post- og støjrock har kvartetten kreeret et skarpt lydbillede, der oser af autoritet og overbevisning. 
1. single 'Toiling' pendulerer mellem distorted bas og ringlende guitarer. Bevidst om deres veldefinerede udtryk, er Kúlu heller ikke blege for at genreprofilere sig selv med betegnelsen quiescent noise. 


Guitarist og sangskriver Daniel Buchwald forklarer: »Vi er altid omgivet af lyde og selvom der er helt stille i et rum, vil der altid være noget, der rumsterer et sted. Nogle gange er lydene helt tyste, andre gange er de voldsomme og man omsluttes totalt. Der er hele tiden 'quiescent noise' tilstede i verden og omkring os.«

Denne quiescent noise-dualitet maksimeres af meditative, ambiente guitardroner og støjflader, der forenes med dynamiske og eksplosive trommerytmer, hvorover den ekspressive vokal folder sangenes lyriske drama formfuldendt ud.
 

Det alternative danske folk/rock band GORDON JUNE er et fantastisk eksempel, på et lokalt band som har fundet sin egen stemme og stil. Bandets første fuldlængde album Paper Thin Walls​ 2016 sikrede bandet en plads hos No Angel Records - særligt grundet bandets egen drivkraft og høje ambitionsniveau hvad angår deres produktioner. Dette er blandt andet tydeligt med deres egne designs af albumcovers (​Paper Thin Walls og The Current​) samt deres yderst professionelle musikvideoer til eksempelvis numrene ​"June" ​og "​Redemption​".

Bandet er nu endeligt klar til at komme rundt i landet med den musik, de har arbejdet på igennem de sidste tre år, og derudover er der nyt musik på vej, der forhåbentligt får set dagens lys 2019. Glæd jer til en aften med to ambitiøse og dygtige bands med masser af international potentiale lørdag d. 7. september!

TILFØJ TIL KALENDER
Lørdag 07. sep 2019
Add to Calendar