TORSDAG 04. OKT 2018 - KL 20.30
ENTRÉ: 50KR

KAI WHISTON

Kai Whistons musik er et avantgardistisk elektronisk virvar af genrer der koges op til et maksimalt udryk, hvor vi får ørene vredet igennem alt fra ambient, IDM, break beat, drum’n’bass og glitch. Det kunne være soundtracket til dit værste mareridt men det kunne samtidig være lyden af en verden du endnu ikke har oplevet. Kai Whiston formår på mærkværdig vis at skabe musik der på en gang er humoristisk og samtidig grænsende til forstyrrende.

Kai Whiston udgav sin første plade ”Houndstooth” i 2016 på det Brainfeeder-associerede selskab TAR. I 2017 udgav Whiston EP’en “Fissure Price” på de velrenommerede pladeselskaber Big Dada (Diplo, cLOUDDEAD, Run the Jewels, Roots Manuva m.fl.) og Ninja Tune (Actress, Amon Tobin, Kamasi Washington, Sarathy Korwar, Thundercat, Jaga Jazzist m.fl.). Artworket til denne EP blev skabt af Sam Rolfes der bl.a. har arbejdet sammen med Rihanna og Depeche Mode.

Dette unge talent kommer vi til at høre meget mere til fremover. Så kom og vær vidne til lyden af fremtiden når Kai Whiston spiller på Loppen den 5. oktober!

TILFØJ TIL KALENDER
Torsdag 04. okt 2018
Add to Calendar