ONSDAG 30. MAJ 2018 - KL 20.30
ENTRÉ: 70KR

SILLUS(IS)

IDK IDA

ÁSLAUG(IS)

ZAAR

Tænk, hvad der kunne ske med musikken, hvis flere forskellige mennesker var med til at skabe den. Det er vi en gruppe kvinder, der har tænkt os at vise jer! Dette sker med en række koncerter med kvindelige artister på scenen og kvindelige arrangører i kulissen – forenet på tværs af landegrænser. Da artisterne (IDK IDA, ZAAR, Áslaug og Sillus) både er fra Island og Danmark, griber vi 100-året for Islands selvstændighed til at fejre og råbe op for kvindernes. Kom til en aften, hvor den nordiske lyd udsættes for forskellige elektroniske eksperimenter og giv samtidigt dit bud på, hvordan musikbranchen kan udvikles på mere lige fod!

Sillus er det spændende solo-projekt af islandske Sigurlaug Thorarensen. Hendes produktioner sprænger rammerne for contemporary r&b, er inspireret af DIY og udviser stort mod til at eksperimentere med sin lyd. Hendes live performance er utroligt kontrastfyldt, og bl.a. båret frem af massiv bas, finurlige melodier og smukke organiske vokalmanipulationer.

Den danske elektroniske producer og sanger IDK IDA med base i Reykjavik skaber lydcollager, der omfavner hendes stemme og mørke lyriske univers. Hun har sine rødder dybt plantet i den islandske undergrund og debutalbummet "The Bug", der udkom sidste år, fungerer som små vinduer ind til en personlig observation af omverdenen, hovedsageligt skabt med samples af reallyd og en stærk DIY-mentalitet.

áslaug er et eksperimenterende soloprojekt af islandske Áslaug Magnúsdóttir fra bandet Samaris, der bl.a. har spillet på Roskilde Festival. I dette projekt sætter hun fokus på produktionen af elektronisk musik, og skaber et unikt udtryk i kombinationen af programmering og fremførelsen af den, hvor den ellers kolde elektroniske musik tilføres varme og sensualitet gennem hendes uforlignelige snilde og humor.

Danske ZAAR er et soloprojekt startet af Sara Flindt, der med sin loopstation og effekter, brager ud over scenekanten. Hun imponerer med sin utrolige musikalitet, når hun lag for lag opbygger et univers, der går fra det intime til et storslået lydunivers, inspireret af den nordiske lyd. Dette akkompagnerer hendes udtryksfulde stemme og nærværende tekster og musikken går lige i hjertet og blæser dig bagover.

TILFØJ TIL KALENDER
Onsdag 30. maj 2018
Add to Calendar