ONSDAG 13. JUN 2018 - KL 20.30
ENTRÉ: 85KR

KITES AND KOMETS

WE AT SEA

Kites and Komets aka Mikael Kærsgaard er klar til at sende et nyt album på gaden d. 18. maj. Sangene på 'Do You Believe in Love Today?' er skrevet på Mikaels mors gamle spanske guitar, og den stærke melodi og poppede kerne er fortsat Kites and Komets varemærke. Men tempoet er dog taget ned, fokus holdt på det enkle lydbillede og sangene bygget på drømmen som den drivende kraft.

Kites and Komets har været et etableret navn på den danske scene, siden Mikael vandt Karrierekanonen i 2011 og har efterfølgende haft adskillige sange i rotation på P3 og debutalbummet blev udråbt til ugens album på P4. De seneste år har Mikael dog været i skriveeksil, og arbejdet sig ind og tilbage til det udgangspunkt, han holder af som sangskriver - den gode sang, som holder bare med guitar og vokal. 

Do You Believe in Love Today? spørger Mikael på titelnummeret – et boblende, akustisk guitarbåret popnummer med et nærmest filmisk narrativ. Billedet er enkelt, som Mikael siger: "Jeg tror på kærligheden, jeg håber, at du også gør, og jeg drømmer om, at det også er sådan i morgen."

 

Support: We At Sea

Bag kunstnernavnet We At Sea finder man den dansk-færøske Rebekka Søndergaard Mortensens, og der kreerer melankolsk musik med smukke og inderlige fortællinger. Hendes nærværende, spirituelle vokal får roen til at sænke sig i det enkle og smukke klangbillede. We At Sea henter meget af sin inspiration i andre kvindelige, stærke sangerinder og sangskrivere som Oh Land, Feist, Ane Brun og Bjørk, hvilket også tydeligt høres på de fem sange, som gemmer sig på debut EP’en fra 2015 og som generelt består af et meget atmosfærisk og drømmende udtryk. 

D. 27. april smed We At Sea singlen "Underneath the Pine" på gaden med tilhørende musikvideo, der nådesløst charmerer sig helt ind i hjertet på dig. Rebekka Søndergaard Mortensen siger selv om singlen, at den handler om ”at turde gå sin egen vej, og ikke lade sig påvirke af forældres ”bedrevidenhed” om livet og hvilke valg man skal og bør tage.” udtaler Rebekka Søndergaard Mortensen.

TILFØJ TIL KALENDER
Onsdag 13. jun 2018
Add to Calendar