FREDAG 25. JAN 2019 - KL 21.00
ENTRÉ: 150KR

LABYRINT(SE)

BLEN(SE)

Den svenske hiphop- og reggaegruppe, Labyrint, fejrer i 2019 deres 10 års jubilæum, og dét skal fejres med en kæmpe turné rundt i Norden. Heldigvis betyder det et stop i København, når de til januar sætter ild til Loppens scene med deres utilslørede politiske lyrik og stærke beats. Det svenske stjerneskud, Blen, er med som support.

I 10 år har Labyrint været én af Sveriges mest populære hiphopgrupper. Det fejrer de i 2019 med en række turneringsdatoer i Sverige og resten af Norden for at markere gruppens gennembrud i 2009. Med jubilæumstouren "Ortens Favoriter - 10 år" besøger gruppen flere af de største svenske byer, men det er heldigvis også blevet til et tourstop i København.

”Vores publikum er lige så meget en del af gruppen, som os, så det vil være dejligt at møde alle igen " hilser gruppens medlem, AKI. Sammen med resten af Labyrints medlemmer Dajanko, Jacco og DJ Sai arbejder han lige nu på nye sange og singler til deres kommende tredje album, som planen er at udgive på Redline Recordings i løbet af 2019.

Med hårde hiphop- og reggaebeats serverer Labyrint deres samfundsrevsende lyrik om fremmedgørelse, opvæksten i den svenske ghetto og politiet med lige dele kærlighed og frustration. Dette har givet dem mere end 250 millioner streams. Og med to albums, syv ep'er og hits som “Fakking Fin”, “Ortens Favoriter”, “Broder”, Välkommen Hem” samt “Chilla Lide”, er der masser af tage af, når setlisten skal laves til det københavnske publikum. Så se at få købt din billet til festen, når Labyrint rammer Loppen d.25. januar.

Syd for Stockholm finder man Vårberg-represæntanten, BLEN, der længe har været en del af den svenske hip hop og r'n'b-scene. Hun har arbejdet sammen med kunstere som Petter, Mwuana og Mohammed Ali, men arbejder lige hårdt på sit debut-album. Hendes singleudspil som "Melanin", "Bra Man" og "Nära Dig" har allerede givet os et godt praj om, hvad vi har i vente, og live har Blen allerede gjort sig bemærket som en dygtig og energisk performer.

TILFØJ TIL KALENDER
Fredag 25. jan 2019
Add to Calendar