TIRSDAG 09. OKT 2018 - KL 20.30
ENTRÉ: 100KR

LE1F(US)

VIC SHINOBI

DJ SOFIE JACOBI

Khalif Diuof aka Le1f er både producer og rapper og derudover driver han det amerikanske label Camp & Street, et sub-label til Greedhead Music. Le1f har fået opmærksomhed for sin opfindsomme musikalske stil såvel som sine live performances og anses som et stort forbillede og frontløber for homoseksuelle i som udenfor det musikalske miljø verden over.

Le1f udsendte sit debutalbum ”Roit Boi” i 2015 og har siden da opbygget anerkendelse internationalt for sin banebrydende og opfindsomme stil. Leif gæstede trailerpark festival i 2014 til en kogende og stok fuld main stage og gentager nu successen på Loppen.

 

Support Vic Shinobi.

"Det går fremad med lynets hast for Force One Musics nye r’n’b-satsning, Vic Shinobi. Det er helt blid soveværelses-r’n’b, der trækker på både canadisk r’n’b og ganske spændende også japansk musik. Han er en fløde-crooner af bedste kaliber" Sådan lyder ordene fra Soundvenue om den unge komet r'n'b-stemme Vic Shinobi, som udgav sin første single tidligere på året. Vic Shinobi har allerede spillet en del koncerter rundt omkring i landet og han lander da også lige ned i tidens ånd med sin sound som er tydeligt inspireret af kunstnere som PARTYNEXTDOOR, Majid Jordan og The Weeknd

 

DJ SOFIE JACOBI

TILFØJ TIL KALENDER
Tirsdag 09. okt 2018
Add to Calendar