TORSDAG 25. MAR 2021 - KL 20.30
KØB
FORSALG: 145KR

OBS. KONCERTEN ER AFLYST!

LEA PORCELAIN(DE)

OBS. Koncerten er desværre aflyst. Billetkøbere vil modtage info fra Tikkio ift. refusion af billetter.

Den Berlin-baserede duo Lea Porcelain løfter arven fra Joy Division og Depeche Mode og leverer elektronisk infuseret post-punk, der dvæler i 80'er melankoli. Opfølgeren til deres flotte debutalbum fra 2017 er lige på trapperne og til marts gæster de Danmark for første gang!

Lea Porcelain er et samarbejde mellem sanger og multi-instrumentalist Markus Nikolaus og producer Julien Bracht, der fandt hinanden på en natklub i Frankfurt, hvor begge var fuldt optaget af hver deres musikalske projekt, men besluttede at holde kontakten, da de mærkede en særlig kemi. Og heldigvis for det!

I 2017 stod de nemlig klar med debutalbummet Hymns To The Night, hvor nattelivets uforløste klubstemning parres med en sofistikeret blanding af mørk post-punk og indierock med elektroniske elementer. Albummet modtog flotte roser og sikrede Lea Porcelain en stadig voksende fanskare i hele verden - der blandt andet også tæller Depeche Mode!

Lea Porcelain er - måske lidt for ofte - blevet sammenlignet med de melankolske mestre i Joy Division, men som webzinet Reflections of Darkness skriver, er det svært at undgå, fordi deres musikalske udspil står knivskarpt og ambitionerne er tårnhøje:

"Lea Porcelain sounds as dedicated, as crazy, as dirty, as piercing, as one of the most legendary bands" - Reflections of Darkness (10/10) 

Lige nu er de to Berlin-baserede musikere i fuld gang med opfølgeren til debuten og at dømme ud fra de første udspil, er der god grund til at glæde sig. Sidste år fik vi EP'en Love Is Not An Empire og på den seneste single "Pool Song" er det nærmest umuligt ikke at lade sig rive med på Markus Nikolaus' rastløse vokal, der drives frem af et synthbåret og modløst beat, hvor håbet hele tiden er at spore i horisonten. 

Lea Porcelains melankoli møder Loppens mørke torsdag d. 25. marts og det bliver et møde, du ikke vil gå glip af!

TILFØJ TIL KALENDER
Torsdag 25. mar 2021
Add to Calendar