LØRDAG 10. OKT 2020 - KL 20.00
UDSOLGT

LEIZURE(DK)

HOLLOW

Hvis du endnu ikke har stiftet bekendtskab med de københavnske post-punkere i Leizure, er det på høje tid. Ovenpå deres stærke, selvbetitlede EP fra 2018 er bandet klar med debutalbummet Primal Hymns til oktober og giver i den forbindelse koncert på Loppen.

Leizure er lyden af en langstrakt mavepuster, der rives midt over af pumpende basgange, insisterende trommeslag, distortede guitarfigurer og en skrigende saxofon, der sammen smyger sig som et jerntæppe om frontfigur Zakarias Sandersons atonale drengevokal. Det kommende debut-album ​Primal Hymns​ afslører en sårbarhed i gruppens kompositioner og et bredere vingefang, hvor det aggressive udtryk må vige pladsen for en mere skrøbelig nerve, som eksempelvis på nummeret ​”Romance and a Hustle”.​

Det københavnske band tog sine spæde skridt i begyndelsen af 2016, hvor frontmand Zakarias Sanderson havde krænget sin sjæl ud på papir - med drømmen om at sætte lyd på, i et fuldblods-rockband. Med en fælles kærlighed til post-punklegenderne ​The Birthday Party​ skabte den nydannede gruppe en håndfuld sange, som første gang så dagens lys på et tætpakket Stengade i april 2017. Kort efter tog de i studiet ​med Patrick Kociszewski (Less Win, Visitor Kane, Tears) ​for at indspille den selvbetitlede debut-EP, som udkom digitalt og fysisk, i form af 100 kassettebånd.

EP'en gav blandt andet førstesinglen ​”Still in It”​ spilletid på P6 Beat, samt en kåring som ‘Ugens Kanon’ på Karrierekanonen. De fem drenge har siden vist sig som et yderst intenst live-bekendtskab, når de velkomponerede rocksange får deres livlige, kraftfulde nerve på scenen. Sideløbende med tilblivelsen af de nye numre, har gruppen spillet en lang række koncerter med prominente navne såsom ​Duds​ (UK), ​Housewives​ (UK), ​Moaning​ (US), ​Bodega​ (US) og senest ​Iceage​ på et udsolgt VoxHall, hvor de fik flotte ord med på vejen af Gaffa.

Der er altså masser af grund til at glæde sig både til bandets første fuldlængde, og ikke mindst når deres sammenbrudspunk foldes ud på Loppen lørdag d. 10. oktober.

Support: Hollow
Musikken fra bunden af den udbrændte brønd. Siderne vaskes ned i håb om endelig at se noget nyt. Der trækkes forgiftet mudder til overfladen. Om spanden lækker og rebet trevler, vil vi først se når vi står ansigt til ansigt. Solen er gået ned, så lyset er på vej. Når foråret kommer, vil det være for sent. Vi vil allerede være blomstret. I den hule knogle et liv dingler under. The Sun is the enemy.

TILFØJ TIL KALENDER
Lørdag 10. okt 2020
Add to Calendar