FREDAG 24. NOV 2017 - KL 21.00
UDSOLGT: 160KR

LORENZO WOODROSE

Lorenzo Woodrose (Uffe Lorenzen) er kendt som den karismatiske forsanger og frontfigur i Baby Woodrose og Spids Nøgenhat. Han har huseret på den danske rock-scene siden slutningen af 80'erne og fik et gennembrud med Baby Woodrose i 2003, hvor de som et af de første bands vandt P3 Prisen og siden spillede to år i træk på Orange Scene på Roskilde. Senere fulgte et endnu større gennembrud med Spids Nøgenhat, der nærmest blev folkeeje med singlen "Lolland Falster" og albummet "Kommer Med Fred", der indbragte to DMA-priser og to Steppeulv-priser.
 
Lorenzo Woodrose har spillet sporadiske solo-koncerter de seneste år, men nu tager han, sammen med sin 12-strengede akustiske guitar, på sin første egentlige tourné, der tager ham forbi Aalborg, København, Aarhus og Odense,
 
Materialet vil bestå af Spids Nøgenhat klassikere og udvalgte covers af personlige favoritter fra 60'erne og 70'erne og nye sange fra et kommende solo-album, som er sat til at udkomme til november.
 
"Et magisk syrebad af følelser" lød overskriften i Politikens 6-stjernede anmeldelse af Lorenzos solo-koncert på Roskilde Festival 2017. Og det lyder jo mere end lovende!

 

TILFØJ TIL KALENDER
Fredag 24. nov 2017
Add to Calendar