TIRSDAG 26. FEB 2019 - KL 20.30
KØB
FORSALG: 100KR

LOST UNDER HEAVEN(UK)

smash!bang!pow! & Musik Loppen præsenterer:
Lost Under Heaven

Der er gået 3 år siden vi sidst har hørt noget fra Manchester-duoen i Lost Under Heaven. Nu varsler de endelig nyt album til januar, og allerede måneden efter kan du høre dem live, når de indtager Loppen.

Lost Under Heaven består af engelske Ebony Hoorn og Ellery James Roberts. De mødtes i Manchester tilbage i 2012 men besluttede sig hurtigt for at rykke til Amsterdam for at eksperimentere med deres fælles musikalske udtryk. Der skulle dog gå godt fire år, før bandet for alvor blev cementeret med deres anmelderroste debutalbum ‘Spiritual Songs for Lovers to Sing’, som udkom i 2016. Nu, efter en mindre pause, vender de tilbage med albummet "Love Hates What You Become". Et opsigtsvækkende og tankevækkende album, fyldt med skarpe, socialkritiske kommentarer, der viser parret fra deres mest rå side.

Bandet begyndte at skrive på albummet i 2017 i fødestedet Manchester, før de rejste til Los Angeles for at indspille med produceren John Congleton, der er kendt for sit Grammy-vindende arbejde med blandt andre St. Vincent, Swans, Explosions in the Sky og Sigur Rós. Congleton introducerede bandet til Swans trommeslager, Thor Harris, der også spiller på pladen, og albummet tog form.

Med ’Love Hates What You Become’ fortsætter Lost Under Heaven med at etablere sig som et modigt og innovativt band, sultne efter at skabe og udføre. Deres musik kombinerer ambient rock med en næsten grunge-lignende vokal, der er fyldt med poesi og nerve. Det er pokkers kaotisk, pokkers smukt - og så er det pokkers godt live. Så gør dig selv den tjeneste at kigge forbi Loppen d. 26. februar og oplev, hvad den britiske rockscene anno 2019 har at byde på.

TILFØJ TIL KALENDER
Tirsdag 26. feb 2019
Add to Calendar