TORSDAG 06. MAJ 2021 - KL 20.30
KØB
FORSALG: 80KR

THE LOST WEEKEND

Med snurrende guitarriffs og en karismatisk vokal, der skærer klart igennem en solid wall of sound, bevæger bandet The Lost Weekend sig stilsikkert over noget af det mest ikoniske rockmusik fra 90'erne, men formår at gøre det til sit eget. Fang det københavnske band The Lost Weekend, når de giver deres første koncert nogensinde på Loppen d. 6. maj, og giver forsmag på debutalbummet, der udkommer senere på året.

The Lost Weekend har rødder i 90'ernes grunge og shoegaze bands som My Bloody Valentine og Stone Roses og trækker tråde frem til nutidige artister som DIIV og The War On Drugs. Ført an af den karismatiske og halvt amerikanske forsanger Jefrrey Markkus, spiller The Lost Weekend på én og samme tid højenergisk, drømmende og støjende pop og rock i et univers, der henter inspiration fra artister som Nick Cave og John Lennon.

Bandet blev dannet sammen med tidligere bandmate i Lovespeed, guitarist Jakob Birch Sørensen, og har de allestedsnærværende Adam og Tobias Winberg (Death Valley Sleepers, Dør nr. 13, Emma Acs, Den Syvende Søn, The Telescopes (UK) m.fl.) på trommer og bas. 

The Lost Weekend er netop ved at lægge sidste hånd på sange til deres debutalbum, og debuterer i ugerne op til koncerten med singlen ’Real’ der udkommer via pladeselskabet Møs Møs.

Glæd jer til urpremieren på The Lost Weekend live på Loppen til maj.

TILFØJ TIL KALENDER
Torsdag 06. maj 2021
Add to Calendar