FREDAG 30. NOV 2018 - KL 21.00
ENTRÉ: 85KR

THE LOVE COFFIN

COLLIDER

BICHKRAFT

The Love Coffin fra København er efter et par lovende EP’er, 'Veranda' (2015) og 'Buffalo Thunder' (2016), endelig klar med deres debutalbum, der udgives i et dansk/fransk joint-venture mellem københavnske Bad Afro Records og det Paris-baserede Third Coming Records. Albummet Cloudlands udkommer den 28. september og demonstrerer bandets bidske lyd i sit hidtil fineste destillat.

The Love Coffins sange handler om kontraster – om det så er i musikken, som bevæger sig ubesværet fra fintvævet melodisk melankoli til ætsende dissonante vulkanudladninger af støj – i deres tekstunivers, som bedst kan beskrives som pendulrejser mellem sindets allermest ildevarslende, tjæresorte huller og lysninger af blussende optimisme – eller i skismaet mellem forsanger Jonatan K. Magnussens gloende intime vokaler og de filmiske vidder af et rocklandskab, hans bandkammerater maner frem omkring ham.

Bandets udtryk er dog først og fremmest helt deres eget. Under alle skrammerne finder man både ømhed, råhjertet ærlighed og et svimlende, fælles talent. Disse fem gutter er lige her, lige nu, og de går direkte efter struben.

The Love Coffin består af forsanger og guitarist Jonatan K. Magnussen, Kristian Alexander på guitar, Lasse Christiansen på keys og guitar, Tue Einar Bakfeldt på bas og Alexander Vitus på trommer.

SUPPORT: Collider

Collider er euforisk drømmende guitarmusik med en eksplosiv undertone – som et svimlende sug ind i en kaleidoskopisk malstrøm af hvirvlende whitenoise, der fordrer total overgivelse. Det er svært at komme uden om de tydelige spor af 90'ernes shoegaze, slacker og twee bands, der hos Collider blandes sammen i en hyperomskiftelig og voldsom leg, og munder ud i en til stadighed uforudsigelig og særegen fusionsgenre. På trods af Colliders ekstreme dynamik og den konstante opbygning - og igen næsten øjeblikkelige nedbrydning af komplekse lydflader, så fremstår helheden aldrig rodet; Collider udgør nærmere en slags 'naturgivent kaos', på samme måde som man kunne vælge at opfatte f.eks. fyrværkeri, en rivende flod eller en galakse som en form for 'kaos' – udelukkende drevet frem af sine egne uigennemskuelige naturkræfter samt en indre absolut bydende nødvendighed! Collider udgøres af Troels Damgaard-Christensen, Marie Nyhus Janssen, Johan Polder og Mikkel Trøjborg Fink. Collider har idet seneste års tid spillet talrige koncerter, bla. i Californien, på Københavns Hovedbibliotek sammen med Thurston Moore, samt på SPOT 2018 i Århus. Debut-albummet, der er produceret af Jens Aagaard, udkommer i oktober 2018 på Escho.
 
"Det er, som om Colliders musik konstant befinder sig lige dér, hvor euforien er ved at kamme over. Lige før den bliver vanvid. Sangene synes aldrig at peake, men er som en fantastisk energi, der aldrig manifesterer sig i struktur. Musikken vil fremad og opad, men kan ikke lette – en ungdommelig positivitet, der aldrig finder retning og derfor bliver til indestængt aggression. Livslysten, der har forvildet sig ind i shoegazens tåger og nu ikke kan finde ud igen." ― Passive/Aggressive
 
SUPPORT: Bichkraft

Dima Novicheko og Jenia Bichowski dannede Bichkraft i vinteren 2014. Bassisten Serzh Kupriychuk tilsluttet sig gruppen umiddelbart efter og bandet underskrevet kontrakt med Brooklyn NY-selskabet, Wharf Cat Records, som udgav kult-hit-albummet ”Mascot”. Kort efter sluttede Jenia Fenec sig til på live trommemaskiner  og kvartetten indspillede albummet ”Shadoof” i deres hjemby Kiev i Ukraine. Bichkraft blev herefter inviteret til at spille til Pitchfork Northside Showcase i juni 2016. Mens bandet nød godt af opmærksomheden fra Pitchfork i NY, brugte de også tiden og den positive energi på at indspille nye numre med Carson Cox (Merchandise) og Mike Kutchman. Dette album, med titlen 800, blev udgivet af Wharf Cat Records den 16 marts i år, og bandet har siden da turneret verden rundt og blandt andet spillet med grupper som WALL, Merchandise, Sonic Death, Selbram, Sediment Club, Bambara, Ian Svenonius og danske Lust for Youth.

TILFØJ TIL KALENDER
Fredag 30. nov 2018
Add to Calendar