LØRDAG 03. OKT 2020 - KL 20.00
UDSOLGT

EKSTRAKONCERT

THE LOVE COFFIN(DK)

SHINY DARKLY(DK)

COUNTERMARCH(DK)

DJ MAURICIO SANTANA(DK)

OBS! EKSTRAKONCERT
Det Københavnske band The Love Coffin har gennem de senere år etableret sig som et af de mest hårdtslående og potente bands på den danske rockscene. Debutalbummet Cloudlands fra 2018 viste deres potentiale og med deres nye album Second Skin, der udkommer den 24. april på Bad Afro og franske Third Coming, tager de atter er par skridt frem. Og du kan opleve det hele live, når bandet giver ekstrakoncert på Loppen den 3. oktober.

Second Skin er produceret af bandets guitarist Kristian Alexander Pedersen og den engelske producer Guy Fixen, der har arbejdet med artister som The Pixies, Stereolab, Breeders og Slowdive og udgivelser på legendariske pladeselskaber som Creation, 4AD og Beggars Banquet. Guy Fixen tilbragte et par uger i studiet i DR’s gamle lokaler på Rosenørns Allé i København og det viste sig at være en god ide, da sangene på det nye album står stærkere og lyder bedre end nogensinde før.

The Love Coffin har en unik lyd, der fanger lytteren med stålsat intensitet og smittende energi. De 10 sange på Second Skin er ret forskellige – fra den eksplosive Bleeder til den mørke og stemningsfulde Stripped Down, der åbner albummet. A Shrinking Thing er derimod melodisk og optimistisk. Det mest bemærkelsesværdige er dog sangeren Jonatan K. Magnussens indbydende og alligevel ildevarslende vokal og måden, hvorpå bandet spinder deres soniske udtryk omkring ham.

Ét af The Love Coffins fremherskende egenskaber er deres passion. Dette er gang på gang blevet bevist ved deres seks-stjernede koncerter, og samme glødende indlevelse og nerve er at finde på Second Skin, samtidig med at bandet afsøger nye sider af sig selv. Kom og oplev det nye album live samt det bedste materiale fra de tidligere udgivelser, når The Love Coffin indtager Loppen til oktober.

Shiny Darkly
Siden starten af 2020, og direkte ind i pandemiens rastløse stilhed, har bandet Shiny Darkly været aktive i øvelokalet og skabt helt friskt materiale, som de til sommer går i studiet med. På Loppen vil de for første gang præsentere den kommende udgivelse, som ligesom på deres seneste album 'Bronze' fra 2019 har til hensigt at udfordre deres forhenværende lydunivers for dermed at komme helt nye steder hen.

Countermarch
Gennem det tætte samarbejde i det københavnske band Deadpan, har Martin Funder og Arsene Survie fundet en fælles passion og forståelse for den klassiske blues. En genre de har valgt at vende fuldstændig på hovedet i deres nye projekt Countermarch. Tilgangen til musikken repræsenterer dog en helt anden virkelighed end i genrens storhedstid. En tilgang byggende på synthesizers, computere og trommemaskiner omend også en tilgang som karakteriserer en virkelighed indeholdende de samme følelser og elementer, den gamle blues byder på.

DJ
Mauricio Santana vender plader.

TILFØJ TIL KALENDER
Lørdag 03. okt 2020
Add to Calendar