LØRDAG 18. NOV 2017 - KL 21.00
ENTRÉ: 65KR

LUSH SOUND PRÆSENTERER

SPR!(SE)

SYRINGE

CHAINSAW EATERS

ENTER LOST

DJ ANDERS DALHØJ

 

Lush Records inviterer til en aften og nat med fire stærke bands på plakaten. Syringe skyder aftenen af med støjpunk-rock fra det ydre rum, hvorefter vi fortsætter vores søgen efter nye territorier med den intense og kompakte lyd fra SPR! Chainsaw Eaters topper herefter denne lydvæg med upbeat 80'er-synthmelodier med powerdrums, indtil vi løsner det hele op i nattens mulm og mørke til den sexede lyd af Enter Lost. Funky darkwave 80'erlyd, leveret med hypnotisk og drømmende vokal.​

Præsenteret af Lush Records

Sound: http://soundcloud.com/lushylush

Subscribe: http://facebook.com/lushylush.music

www: http://lushylush.com

 

SPR!

De er intense og kompakte og fylder rummet i flere dimensioner "som om de svæver over deres tidligere selv i et hypnotisk elektronisk lydbillede, ledsaget af et drømmeligt billedsprog, der frigør en bricolage af lyd."- som de selv beskriver det

Syringe

Ledet af den karismatiske og mystiske forsanger Arsene Survies kraftfulde, men stadig laid back vokal, bliver vi kastet ud i rummet ved lyden af Syringes industrial-støjpunk, som er fyldt med skjulte melodier og undelagte budskaber.

Chainsaw Eaters

Chainsaw Eaters blev dannet i 2007 af Kim Wolf Andersen og Lars Buch Laursen. Chainsaw Eaters er bandet der i de sidste 10 år har fået punkere og andet ravl og krat i den københavnske undergrund til at danse til lyden af simple popsange leveret med power drums og tung melodisk 80'er-synth.

Enter Lost

Enter Lost er det nyeste af de utallige projekter In Curti aka. Rene Slott har sat sig for. Han holder ved sjælen af den elektroniske synth-pop 80'er-lyd, men kombinerer det med sexet funk og en hypnotisk og dragende vokal.

DJ: Anders Dalhøj
I løbet af aftenen vil Anders Dalhøj fylde rummet med lækker ambient lyd der giver energi til den ellers intense lydmur.
TILFØJ TIL KALENDER
Lørdag 18. nov 2017
Add to Calendar