ONSDAG 09. MAJ 2018 - KL 20.30
ENTRÉ: 90KR

MADCHILD(CA)

SOLKONGEN

SKYGGESIDEN

Madchild alias Shane Bunting, der er en del af hip hop-gruppen Swollen Members, debuterede i eget navn med “The Madchild EP” i 2009 og albumdebuterede som soloartist med “Dope Sick” tre år senere. Pladen opnåede flotte hitlisteplaceringer i både USA og Canada, og det samme var tilfældet med to'eren “Lawn Mower Man” (2013) og tre'eren “Silver Tongue Devil” (2015).

Senest udkom den vanligt roste “The Darkest Hour” sidste sommer. Madchild, der har vundet flere Juno-priser og diverse andre canadiske musikpriser, har over årene været en særdeles flittigt turnerende musiker og har blandt mange andre prominente navne delt scene med eksempelvis La Coka Nostra, Tech N9ne og Redman – en turnévirksomhed, der har sikret ham en stor og yderst loyal fanbase vidt og bredt. Sideløbende med solokarrieren er han vedblevet at være en del af Swollen Members, der blandt andre har turneret med Ghostface Killah fra Wu-Tang Clan, Nelly Furtado og The Black Eyed Peas, og hvis musikvideoer er blevet set mere end 35 millioner gange på YouTube.

 

Support: Solkongen & SkyggeSiden

Solkongen er en af dansk raps undergrundsveteraner med to årtiers erfaring på scenen og i studiet. Publikum kan forvente kompleks lyrik over tonstunge east coast beats. Der bliver aldrig sparet på teknikken, hvilket demonstreres med en kavalkade af ordspil og dobbeltrim! Solkongens rimunivers er mytisk og dystert, fuld af referencer til esoterisk viden. Med et drevent flow og en inciterende levering er Solkongen en naturkraft på scenen og i cypheren.

SkyggeSiden har siden debuten i foråret 2016 indtaget og væltet scener landet over. Hun har overrasket med sin til tider eksplicitte og grove lyrik, der dog altid leveres med et glimt i øjet. Samtidigt besidder hun evnen til at udtrykke sig om følsomme og personlige emner i øjenhøjde, uden at det bliver banalt. SkyggeSiden har netop udgivet LP'en 'SuperSonisk' i sidste måned, hvor hun holdt kæmpe releasefest på Loppen, og nu er vi så heldige allerede at blive beæret med hendes tilstedeværende optræden igen!

TILFØJ TIL KALENDER
Onsdag 09. maj 2018
Add to Calendar