SØNDAG 28. MAJ 2017 - KL 20.30
ENTRÉ: 70KR

MANNEQUIN PUSSY(US)

HOOK JAW

MANNEQUIN PUSSY

 

Oprindeligt begyndte Mannequin Pussy som en duo mellem barndomsvennerne Marisa Dabice og Thanasi Paul. Senere udvidede de til en trio og udgav derefter deres debutalbum ”Gypsy Pervert” (2014). Efter en flytning til Philadelphia, er bandet endnu engang vokset i antal og styrke. Med tilføjelsen af ​​Kaleen Reading på trommer og Colins Regisford på bas, har Mannequin Pussy nu udgivet deres andet album ”Romantic” (2016) som kvartet. 

 

Bandet har forfinet deres sangskrivning med albummet Romantic. Popkrogene er større og skarpere og de punk rockede-numre er fyldte med endnu mere vrede end på debuten. Romantic er lyden af ​​et band som rammer sit potientale! Mannequin Pussy spiller lo-fi  indie garagerock og ligger sig i slipstrømmen af genregiganter som Pavememt og man kan tydeligt høre inspirationen herfra på deres drømmende guitar-rifs og dejlige distortede lydflader

 

 

 

HOOK JAW

 

Hook Jaw er en diy-punk-trio fra København inspireret af bands som Bikini Kill, Bratmobile, L7, Wipers, Dead Moon og Arré Arré. Sangene er korte små eksplosioner baseret på indignation, fuzz-distortion og skramlede trommer. Hook Jaws debut bånd udkommer snart på SockPop Records.

 

 

TILFØJ TIL KALENDER
Søndag 28. maj 2017
Add to Calendar